Вівторок, 23.04.2024, 18:35
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЗДО №4
1 2 3 ... 31 32 »

Ювілей Знам'янського дошкільного навчального закладу №4"Ромашка" 

 

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 165 | Добавил: znamosvita | Дата: 16.02.2022 | Комментарии (0)

З днем народження наш любий дитсадок!!!

    Наш дитячий садок –  це віночок з квіток!
Кожна квіточка в нім неповторна,
Це весела ріка, гомінлива й дзвінка,
Це казок і пісень світлий човник.
Це  частинка душі, що вкладає в дітей
Вихователь щодень, щогодини.
Це наш берег надій, сподівання і мрій,
Ми майбутнє всієї Вкраїни.

 

 

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 124 | Добавил: znamosvita | Дата: 16.02.2022 | Комментарии (0)

Нові меблі для дітей закладу дошкільної освіти № 4 «Ромашка»

   Результатом звернення батьків закладу дошкільної освіти №4 «Ромашка» до народного депутата України Олеся ДОВГОГО стало залучення субвенції з державного бюджету, бюджету Знам’янської міської територіальної громади на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій на придбання меблів для групових осередків груп раннього, середнього та старшого дошкільного віку.
     Висловлюємо вдячність всім причетним до здійснення мрій та побажань батьків,  їхніх дітей,  наших вихованців і співробітників закладу.
ЩИРО  ВДЯЧНІ ВСІМ!!!

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 171 | Добавил: znamosvita | Дата: 15.12.2021 | Комментарии (0)

 Звіт про проведення Тижня безпеки життєдіяльності  « Вивчаємо, знаємо, виконуємо!»  

    На виконання наказу директора по закладу дошкільної освіти №4 від 30.08.2021 41 о/д «Про проведення  Тижня знань   безпеки життєдіяльності на тему: « Вивчаємо, знаємо, виконуємо!»  з метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів у ЗДО №4 « Ромашка» з 13.09-17.09.2021 року було проведено «Тиждень безпеки дорожнього руху « Вивчаємо, знаємо, виконуємо!».
 Вихователь-методист  Шеремет В. розробила план проведення заходів на весь календарний тиждень. В плані передбачені різноманітні форми та методи роботи з вихованцями та їх батьками щодо попередження травмування та загибелі дітей у дорожньо-транспортних пригодах.
Тематика і об’єми інформаційного навантаження на дітей підібрано з врахуванням вікових можливостей дітей.
Перед початком Тижня вихователь-методист виступила перед вихователями зі вступним словом. Педагогам щ ... Читати далі »

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 131 | Добавил: znamosvita | Дата: 28.09.2021 | Комментарии (0)

Заходи з нагоди відзначення 25-ої  річниці Конституції України, проведені в ЗДО№4 «Ромашка»

       Кожний народ має свою мову, свої традиції і звичаї, що виробилися упродовж багатьох століть. У кожного народу є свої національні святині, символи - серед них Конституція-головний Закон, за яким ми з вами живемо в Україні, адже Україна – це наша Конституція, рідна мова, мальовнича природа, талановитий народ і звичаї, які споконвіку шануються і бережуться. Саме на таких заходах вихованці групи "Сонечко" вчаться любити свою Батьківщину - Україну, формують вже у молодшому віці свою громадську позицію, гідність.
    Напeрeдодні святкування Дня Конституції України, в групі " Колобок" Рябухою А.Л. провeдeно низку освітньо-виховних заходів. Під час бeсіди “Символи України”, діти одeржали eлeмeнтарні знання про дeржавну символіку ( прапор, гeрб ). У дидактичній грі " До нас Марійка завітала " малята ознайомились з украінським одягом. Мeтою цих заходів є формування у дітeй початкових уявлeнь про правовe суспільство, якe починається з родини, дитячого садка і має вeличeзнe значeння в мeжах дeржави.
 В середній групі "Веселка" вихователем Бакою Ю.О.було проведено б ... Читати далі »

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 897 | Добавил: znamosvita | Дата: 29.06.2021 | Комментарии (0)

Випускний у дитсадку!!!

    Дитячий садок – це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий    сміх та любов.
Випуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком 14 та 21 травня 2021 року.
Урочиста, яскрава зала, чарівні дівчатка у вишуканих сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей – усмішки. Вони так чекали та готувались до цього , чи не найвидатнішої події у їхньому житті.
Діти подарували батькам, працівникам садочка, гостям святковий настрій. Діти з групи "Сонечко"з радістю переглянули кіноальманах,який показав хроніку життя дітей від перших днів перебування у дитячому садку до закінчення. А діти  логопедичної групи "Золоті зернята" змогли виконати всі завдання і полетіти на " повітряній кулі ".На згадку про садочок випускники отримали  дипломи  від вихователів садочка та подарунки від  батьків.  Випускні бали пройшли цікаво і весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх  учасників. 

Вихователь-методист   Шеремет В.А.

 

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 746 | Добавил: znamosvita | Дата: 25.05.2021 | Комментарии (0)

Тиждень безпеки дорожнього руху "Дорога не для забав"

    В рамках тижня дорожнього руху з 17 по 21травня 2021 року діти групи раннього віку "Колобок" на занятті "Допоможемо машинці" закріплювали знання про транспорт,гралися в сюжетно-рольову гру"Водії"та будували доріжку для машин з нетрадиційного матеріалу Д.іти старшої логопедичної групи "Золоті зернятка" прийняли участь у обговоренні такого питання, як "Ситуації, які виникають в громадському транспорті". За допомогою методики ТРВЗ та прийому "мозковий штурм" пригадали чому ж дорога в нас не для дитячих забав, а також грали у дидактичну гру "Знайди відповідний дорожній знак". Діти групи "Калинка"з допомогою лепбуку «Правила дорожнього руху»закріпили поведінку пішоходів,розібрали запропоновані ситуації,пригадали дорожні знаки .
Під час тижня безпеки життєдіяльності дитини в групі "Сонечко" закріпили знання дітей про вулицю та дорогу. Діти вчилися розрізняти дорожні знаки ; закріпили знання про значення світлофора, правила дорожнього руху. Виховували в дітей почуття відповідальності, вміння бути уважним, спостережливим, обачним; бережливим до свого жи ... Читати далі »

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 694 | Добавил: znamosvita | Дата: 25.05.2021 | Комментарии (0)

Звіт про проведену роботу  в закладі дошкільної освіти №4 «Ромашка» до Дня пам’яті  та примирення.

З часів Великої вітчизняної війни пройшло досить багато часу, в живих залишилося не так багато ветеранів і учасників тієї страшної війни, але подвиг   людей завжди буде залишатися гордістю для нащадків. В нашому закладі батьки, педагоги і вихователі  роблять все,щоб виховувати підростаюче покоління так, щоб діти знали, пам’ятали і шанували подвиг дідів і прадідів, розуміли, як важко далася Перемога, як відважно захищали свою Батьківщину наші предки. Було сплановано та реалізовано заходи,що сприяли розвитку  патріотичного виховання дошкільнят.
Так в групі «Золоті зернятка» вихователями Васильченко С.А. та Турчиною В.О. була проведена бесіда "Свято мого дідуся" під час якої за допомогою методів ТРВЗ та графосмужок діти закріпили свої знання про свято Перемоги. 
А також було проведено заняття на тему «Ми всіх пам’ятаємо», під час якого діти розширили свої знання про День пам’яті та примирення, День перемоги, дізнались про символ цих днів - квітку мак.
А ще відбулася бесіда "Земля батьків - земля героїв" присвячена дню пам'яті та примирення і 76-ої річниці перемоги над нацизмом у другій світовій війні. Діти пригадали відомих людей нашого міста, які відіграли важливу роль у боротьбі за Батьківщину і рідний край
В групі дітей 4-го року життя вихователі Міщенко В.В. та Бака Ю.О. зробили з дітками аплікацію "Мак - ... Читати далі »

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 587 | Добавил: znamosvita | Дата: 14.05.2021 | Комментарии (0)

Методичне об'єднання вихователів дошкільного віку  

  9 квітня 2021 року в закладі дошкільної освіти №4 "Ромашка" відбулося методичне об'єднання вихователів дошкільного віку на тему:"Впровадження сучасних підходів до формування логіко-математичного  розвитку дошкільників в процесі розумово-пізнавальної діяльності". Усаченко Світлана Володимирівна продемонструвала заняття з логіко-математичного розвитку дітей 5-го року життя з інтеграцією ЛЕГО технології (6 цеглинок) та блоків З.Дьєнеша. Діти з великим задоволенням перетворилися на героїв казки "У пошуках сонечка" та активно виконували завдання для того щоб швидше повернути його на небо:розкодовували інформацію, грали в гру "Розсели пташечку"(закріпили назви геометричних фігур зображених на домівках пташок) та "Нагодуй пташечку", під час гри в яку закріпили з допомогою цеглинок що їдять птахи .Гарно прибраний зал сприяв швидкому "зануренню"дітей в казку та результативності.


Вихователь-методист В.Шеремет

 

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 117 | Добавил: znamosvita | Дата: 12.04.2021 | Комментарии (0)

Презентація порталу «Всеосвіта»  

  Сьогодні в закладі дошкільної освіти №4 "Ромашка" відбулася презентація порталу "Всеосвіта". Вихователь-методист, Шеремет Віта Анатоліївна, розповіла та наочно продемонструвала, як портал допомагає у підвищенні кваліфікації педагогів. А адміністрація порталу віддячила за проведену роботу подарунками.

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 105 | Добавил: znamosvita | Дата: 02.04.2021 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz