Вівторок, 07.05.2024, 00:42
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Відділ освіти
« 1 2 ... 50 51 52 53 54 ... 56 57 »

Відділ освіти інформує….
Навчальний процес відновлено!

     Станом на 25 січня 2021 року відділ освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради інформує про відновлення освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти міста, закладі позашкільної освіти міста – Центрі дитячої та юнацької творчості, Знам’янській комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі та комунальній установі «Знам’янський інклюзивно-ресурсний центр Знам’янської міської ради».
Бажаємо усім плідної праці, творчого натхнення, звершень, здобутків та досягнень!

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 123 | Добавил: znamosvita | Дата: 25.01.2021 | Комментарии (0)

Опитування вчителів щодо потреб у підвищенні кваліфікації

Комунальна установа «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради проводить опитування вчителів щодо потреб у підвищенні кваліфікації в умовах карантину та ефективності використання ІКТ для дистанційної роботи з учнями та батьками.
Просимо долучитися до опитування «ПОТРЕБИ ВЧИТЕЛІВ У ПІДВИЩЕННІ ФАХОВОГО РІВНЯ З ПИТАНЬ ВИКОРИСТАННЯ ЦИФРОВИХ ЗАСОБІВ ТА ІКТ В УМОВАХ КАРАНТИНУ», яке можна пройти за посиланням.
Це опитування є анонімним і триватиме до 19 лютого 2021 року.

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 134 | Добавил: znamosvita | Дата: 22.01.2021 | Комментарии (0)

Щодо послуги єМалятко   

 Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 10 липня 2019 р. № 691 “Про реалізацію експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини”, рік тому було запущено єМалятко — першу комплексну послугу за життєвою подією.Завдяки їй батьки новонароджених дітей за однією заявою можуть отримати одночасно до 9 державних послуг від різних органів влади. 
Щорічно в Україні народжується близько 400 тисяч немовлят. Раніше, щоб отримати необхідні послуги, батькам доводилося до 11 разів відвідувати установи, надавати близько 37 документів та витрачати на це все понад 10 годин. єМалятко надає можливість отримати бажані послуги за 20 хвилин за однією заявою в пологовому будинку, у відділах ДРАЦС, ЦНАП або на Порталі Дія.

Дізнатись більше можна за посиланням: https://guide.diia.gov.ua/register/01369/

 

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 113 | Добавил: znamosvita | Дата: 19.01.2021 | Комментарии (0)

Проєкт "Прокачай школу"


Телекомунікаційна компанія Deltahost у партнерстві  з громадською спілкою «Освіторія» повідомляє про можливість для закладів загальної середньої освіти  взяти участь у проєкті з покращення доступу до якісної освіти «Прокачай  школу».

Протягом 2021 року відібрані ініціаторами проєкту заклади загальної  середньої освіти матимуть можливість отримати технологічні подарунки від  компанії Deltahost (наприклад, інтерактивну дошку, ноутбук, планшет чи  інший технологічний інструмент для навчання). Школи обиратимуться  організаторами проєкту за розробленими критеріями.

Прийом і відбір анкет здійснюватиметься до грудня 2021 року.  

Посилання на анкету: https://cutt.ly/fjbsArx
Актуальна інформація про перебіг проєкту буде публікуватися на вебресурсах громадської спілки "Освіторія": 
https://www.facebook.com/osvitoria.media
https://osvitoria.media/

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 127 | Добавил: znamosvita | Дата: 19.01.2021 | Комментарии (0)

Завершено конкурсний відбір на посади консультантів комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради

Відповідно до Положення про центр професійного розвитку педагогічних працівників, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 року №672, на виконання пункту 5 розділу X «Прикінцевих та перехідних положень» Закону України «Про повну загальну середню освіту», Порядку проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради, затвердженого рішенням Знам’янської міської ради від 22.12.2020 року № 23, керуючись статтями 26, 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи наявність вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради, створено конкурсну комісію з проведення конкурсу на посаду педагогічних працівників комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» у складі 7 осіб та організовано відповідну роботу.
15 січня 2020 року у приміщенні Знам’янського центру дитячої та юнацької творчості проведено конкурс на зайняття вакантних посад педагогічних працівників (консультантів) комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради, до якого було 4 претенданта. До кандидатів для участі у конкурсному відборі на посаду к ... Читати далі »

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 323 | Добавил: znamosvita | Дата: 15.01.2021 | Комментарии (0)

ПРОВЕДЕННЯ наради-навчання з керівниками і медичними працівниками закладів загальної середньої освіти міста Знам’янки та фізичними особами-підприємцями (орендарями харчоблоків), які надають послуги з харчування

    15 січня 2021 року за спільною ініціативою відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради та Знам’янського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області було організовано та проведено нараду-навчання для керівників і медичних працівників закладів загальної середньої освіти міста Знам’янки та фізичних осіб-підприємців (орендарів харчоблоків), які надають послуги з харчування, з питань введення в дію нового Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти з 01.01.2021 року. 
    На засіданні були запрошені: МАНЬКО Сергій Вікторович – заступник начальника управління – начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства  Знам'янського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській област; АНДРЕЄВА Любов Василівна – головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Знам'янського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській област; ФІЛОНОВСЬКА Олена Володимирівна - завідувач відділення - лікар з гігієни дітей та підлітків Знам'янського районного лабораторного відділення відокремленого СП Кіровоградського міськміжрайонного відділу ДУ Кіровоградський облас ... Читати далі »

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 134 | Добавил: znamosvita | Дата: 15.01.2021 | Комментарии (0)

Правове виховання учнів у сучасній школі 

14 січня 2021 року в Знам’янській ЗШ І-ІІІ ступенів № 7, у формі круглого столу, відбулося методичне об’єднання класних керівників на тему: «Правове виховання учнів у сучасній школі». 
У ході засідання було розглянуто питання: 
1.    Державний стандарт базової середньої освіти (від 30.09.2020 р.), правовий аспект. Доповідач Москаленко Микола Сергійович;
2.     Психолого-педагогічні основи спілкування з дітьми. Виявлення учнів схильних до правопорушень. Доповідачі Москаленко Микола Сергійович та Ярова Валентина Іванівна;
3.    Алгоритм дії класного керівника в разі виявлення булінгу в дитячому середовищі. Доповідач Алєксєєва Антоніна Олександрівна.
4.    Які традиційні та інноваційні форми роботи з правового виховання є результативними. Доповідач Ніколаєнко Ірина Євгенівна.
Голова шкільного методичного об’єднання класних керівників
Ніколаєнко І.Є.

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 111 | Добавил: znamosvita | Дата: 14.01.2021 | Комментарии (0)

Засідання конкурсної комісії відділу освіти
з розгляду документів кандидатів на зайняття вакантних посад працівників комунальної установи  «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради 


Відповідно до наказу начальника відділу освіти від 23 грудня 2020 року № 245-од «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради, створено конкурсну комісію для проведення конкурсного відбору на посади педагогічних працівників – консультантів.
13 січня 2021 року відбулося засідання конкурсної комісії з розгляду документів п’яти кандидатів на зайняття вакантних посад працівників комунальної установи  «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради на предмет відповідності до встановленого переліку документів та кваліфікаційних вимог до кандидата, визначеного Порядком проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 22 грудня 2020 року № 23.
Згідно рішення конкурсної комісії, до участі в конкурсному відборі допущені наступні кандидати ... Читати далі »

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 159 | Добавил: znamosvita | Дата: 13.01.2021 | Комментарии (0)

Динаміка відсутності та захворюваності здобувачів освіти за 4, 5, 6 січна 2021 року

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 128 | Добавил: znamosvita | Дата: 06.01.2021 | Комментарии (0)

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 877 | Добавил: znamosvita | Дата: 06.01.2021 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz