Неділя, 05.05.2024, 20:30
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2021 » Грудень » 6 » День відкритих дверей
12:11
День відкритих дверей

День відкритих дверей

   Наприкінці минулого тижня, в рамках підготовки та відзначення Дня місцевого самоврядування у 2021 році,  проведення профорієнтаційної роботи, основною метою якої було - ознайомити учнівську молодь зі змістом професійної діяльності представників органів міського самоврядування, приміщенням виконавчого комітету Знам’янської міської ради було проведено (з дотриманням карантинних вимог) екскурсію - День відкритих дверей.
    Зустріч розпочато зі спілкування із Знам'янським міським головою Володимиром СОКИРКО в його робочому кабінеті. У невимушеному спілкуванні з Володимиром Феліксовичем, учні - представники учнівських осередків лідерів закладів загальної середньої освіти та Молодіжної ради могли поставити запитання очільнику міста щодо впровадження нових ініціатив, спрямованих на вдосконалення молодіжного простору громади, а також залишити пропозиції до розгляду представниками депутатського корпусу щодо можливої їх реалізації.
    Наступним етапом стало знайомство з ключовими аспектами роботи заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів, апарату управління Знам’янської міської ради, виконавчого комітету та структурних підрозділів.
    На черговій сходинці зустрічі, яка проходила у сесійній залі, секретар Знам’янської міської ради Вікторія ЗЕЛЕНСЬКА привітала учасників заходу, коротко окреслила механізм роботи усіх ланок органів місцевого самоврядування, а також запросила до перегляду офіційного веб-сайту виконавчого комітету Знам'янської міської ради, на якому розміщуються оперативні новини, актуальна інформація по всіх сферах діяльності, а також інша важлива та корисна своїм змістовим наповненням для жителів громади інформація. Про особливості наповнення сайту та роботу з ним доповів головний спеціаліст відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Віталій ЗАЙЧЕНКО.
    Отримавши корисну інформацію щодо ключових аспектів діяльності представників органів місцевого самоврядування, учням було запропоновано тренінг, спрямований на формування, виявлення та вдосконалення лідерських якостей та компетентностей, модератором якого виступила практичний психолог навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» Жанна ЗАХАРЕНКО.
    Здобувачі освіти та присутні у залі мали можливість вільно комунікувати, висловлювати власне бачення та позицію у неформальному, невимушеному спілкуванні, яке відкрило перед групою учасників безліч варіантів розвитку та розв'язання запропонованих до розгляду питань відповідно до запропонованої теми. 
У ході цікавого процесу пізнання себе та інших, цього дня, підлітки отримали важливий досвід спілкування, вдосконалили навички групового вирішення проблемних питань шляхом застосування ефективних форм та інструментів опанування вмінь.
Загальне керівництво проведенням екскурсії здійснено відділом організаційно-кадрової роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради (нач. Олена ЗАЙЧЕНКО)
Висловлюємо щиру вдячність керівництву Знам’янської міської територіальної громади за ініціативу та сприяння у проведенні екскурсії-ознайомлення з діяльністю  органів місцевого самоврядування для представників Молодіжної ради та учнів – лідерів осередків учнівського самоврядування закладів освіти громади.

Головний спеціаліст відділу
освіти виконавчого комітету
Знам’янської міської ради
Тетяна ПОПОВА

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 169 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz