Неділя, 05.05.2024, 21:56
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2021 » Вересень » 17 » День відкритих дверей «ТЕРИТОРІЯ ТВОРЧОСТІ»!
14:53
День відкритих дверей «ТЕРИТОРІЯ ТВОРЧОСТІ»!

День відкритих дверей «ТЕРИТОРІЯ  ТВОРЧОСТІ»!

   15 вересня 2021 року в Знам’янському центрі дитячої та юнацької творчості було надзвичайно людно, весело та гамірно. Вирувала радісна, святкова атмосфера. Адже саме цього дня, в рамках Дня відкритих дверей та у переддень Дня Позашкілля, заклад люб’язно запросив всіх дітлахів та молодь міста на гостини. 
З вітальним словом до гостей свята звернулись директор закладу Геннадій Іванович Подвиженко та головний спеціаліст відділу освіти Тетяна Миколаївна Попова, які привітали всіх з початком нового навчального року в закладі позашкільної освіти, побажали всім присутнім творчих успіхів та злетів, наснаги, втілення найзаповітніших мрій та бажань.
У програмі заходу Дня відкритих дверей під назвою «Територія творчості» були задіяні костюмовані аніматори, улюблені казкові та мультиплікаційні герої, в якості яких виступили вихованці гуртка КВК позашкільного закладу (керівник Валерія Красова). Казкові герої стали приємним сюрпризом для гостей свята, супроводжуючи захід в ході квесту-мандрівки локаціями майстерності під назвою «Території творчості».
На локації «Співочий мікрофон» керівники вокально-хорового відділу Жаннета Ніклонська, Олександр Кожухарь, Валерія Красова та Владіслав Оніщенко створили ігрове шоу «Караоке у нас на святі'', діти згадували пісні з улюблених мультфільмів та кіно, наполегливо та вдало спробували їх відтворити.
Під час роботи локації вокально інструментального ансамблю (керівник Юрій Патрижний) діти та гості свята мали змогу проявити свої здібності у грі на сучасних музичних інструментах.
Локація декоративно - прикладного мистецтва була дуже насиченою та різноманітною, адже представлена була багатьма гуртками Центру. Всі учасники локації разом з дітьми поринули у таїнства виготовлення іграшок, сувенірів, виробів з бісеру та різноманітних цікавих витворів мистецтва.
Протягом усього заходу діяла виставка робіт декоративно-прикладного мистецтва, яка і призентувала локаціїї гуртків. Роботу локації забезпечили керівники гуртків: «Чарівний світ іграшки. Крій та шиття» (керівник Надія Любінська), «Незвичайне поряд» (керівник Світлана Кондратьєва), «Українська художня вишивка. Макраме», «Бісероплетіння» (керівник Софія Кравченко), «Малюнок. Графіка. Живопис. Бісероплетіння» (керівник Дарина Крижанівська), Арт-клуб , «FARBA» (керівник Світлана Цатурян), «Початкове технічне моделювання» (керівник Людмила Догадіна), «Паперопластика» (керівник Наталія Філоненко), «Фантазія» (керівник Анна Іващенко), «Моделювання іграшок-сувенірів» (керівник Надія Петрушевська), «Виготовлення сувенірів» (керівник Юлія Випиналюк).
Не залишила байдужих і локація під назвої «Хореографічний марафон», яку підготували керівники зразкового художнього хореографічного колективу сучасного танцю «Екстраверт» (керівники Марина Стукаленко та Катерина Костікова), зразкового художнього хореографічного колективу бального танцю «Перлина» (керівник Наталія Залєвська), хореографічний колектив естрадного танцю «Сузір'я», (керівник Олена Андрєєва), хореографічний колектив естрадного танцю «Конфетті» ( керівник Марина Демків). «Хореографічний марафон» по завершенню роботи локації запросив усіх учасників заходу на драйвову та запальну дитячу дискотеку. 
Відлунала музика, стихли дитячі голоси та дзвінкий сміх. Захід закінчився, але заряд бадьорості, позитиву та енергії залишиться ще на довго. Адже саме сьогодні багато хто із дітлахів відкрив в собі нові таланти, хтось продемонстрував свої здібності, а хтось просто знайшов нових друзів. 
Бажаємо Всім учасникам освітнього процесу в Центрі дитячої та юнацької творчості вдалого навчального року, досягнення нових вершиш, професійного росту  та усіляких життєвих гараздів!

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 201 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz