П`ятниця, 03.05.2024, 18:55
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2021 » Вересень » 1 » День Знань у Знам’янській міській територіальній громаді
14:35
День Знань у Знам’янській міській територіальній громаді

День Знань у Знам’янській міській територіальній громаді

  День Знань у Знам’янській міській територіальній громаді відзначили урочистим проведенням святкових заходів на подвір’ях закладів загальної середньої освіти.
Перший дзвоник зібрав у дружню шкільну родину цьогоріч 350 першокласників. Шкільні подвір’я цього дня «заговорили» дитячими голосами та дзвіночками, що закликали усіх дітей до Країни Знань.
Святкова програма кожної школи містила вітальне слово директорів, офіційний дзвоник, зустріч першокласників, святкові пісні, хореографічні вітання, а також та приємні сюрпризи у вигляді подарунків (мікрофонна радіосистема преміум сегменту) від міської влади та відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради. 
Саме з цією метою до Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 ім.Т.Г.Шевченка цього дня завітали Знам’янський міський голова СОКИРКО Володимир Феліксович та начальник відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради Людмила Анатоліївна КЛИМЕНКО.
Поряд з тим, з приємною місією привітання учнів з початком нового навчального року та вручення пам’ятних подарунків, інші посадові особи Знамянської міської ради відвідали усі заклади загальної середньої освіти. 
До вітальних слів та побажань на адресу здобувачів освіти, освітян та батьківської громадськості з нагоди початку нового навчального року приєдналися директори закладів освіти, представники  служб та підприємств, зокрема ДП «Чорноліське лісове господарство»  та інші меценати. 
Для 148 одинадцятикласників 2021/2022 навчальний рік – останній рік навчання  у школі.  Яскравий, наповнений кольорами та барвами галасливого дитинства, зворушливий Першовересень стане для учнів 1-х та 11-х класів незабутнім спогадом про Перший клас, Перший дзвінок, Першого вчителя і Перший урок.
Відділ освіти
виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 259 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz