Субота, 04.05.2024, 04:03
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2021 » Червень » 8 » Участь зразкового художнього хореографічного колективу сучасного танцю «Екстраверт» у регіональному конкурсі мистецтв «Барви рідної Землі»
16:00
Участь зразкового художнього хореографічного колективу сучасного танцю «Екстраверт» у регіональному конкурсі мистецтв «Барви рідної Землі»

Участь зразкового художнього хореографічного колективу сучасного танцю «Екстраверт» у регіональному конкурсі мистецтв
«Барви рідної Землі» м.Світловодськ

  Недільного сонячного дня 6 червня 2021 року зразковий художній хореографічний колектив сучасного танця «Екстраверт» відвідав регіональний фестиваль «Барви рідної Землі», який проходив у місті Світловодськ за сприяння народного депутата України Олеся  Довгого. Цьогоріч у фестивалі брали участь колективи з різних міст та територіальних громад, а саме: Кременчук, Дніпро, Черкаси, Олександрія, Кропивницький, Світловодськ, та інші.
На початку фестивалю усі учасники мали змогу отримати пам’ятні свеніри у вигляді захисної маски та бандани з українським орнаментом.
Варто зазначити, що зразковий художній хореографйічний колектив сучасного танцю «Екстраверт» брав участь у повному складі у кількості 172 вихованців, представивши на розсуд журі 8 хореографічних композицій.  Боротьба була не із легких, адже до конкурсної  програми було заявлено 115 хореографічних композицій. Та все ж таки  наші вихванці були на висоті, вибороши першість у шести композиціях, а саме: молодша група х/к «Маленькі бунтарі», (керівники постановники Марина Стукаленко, Юліана Ставицька) дипломи I ступеня; середня група х/к «Бунт на уроці», х/к «Танцюй як я» (керівники постановники Марина Стукаленко, Юліана Ставицька) дипломи I ступеня; я, «Чарівна сопілка» диплом I ступеня (керівник постановник Катерина Костікова); старша група «Я жива», диплом I ступеня, «Поговори зі мною», диплом I cтупеня (керівник постановник Марина Стукаленко) та два других місця х/к «Місячне сяйво» (керівники постановники Марина Стукаленко, Катерина Костікова) диплом II ступеня,   х/к «Фарби», диплом II ступеня. 
Всі групи отримали дипломи за участь та кубки за зайняті місця, а також багато позитиву, драйву та незабутніх вражень.
Подібні участі у фестивалях сприяють мотивації вихованців до вдоскалення хореографічних навичок та згуртуванню колективу. 
Бажаємо зразковому художньому хореографічному колективу сучасного танцю «Екстраверт», вихованцям та його керівникам, подальших  успіх, творчих злетів та  втілення найзаповітніших мрій та бажань! 

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 992 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz