П`ятниця, 29.03.2024, 13:30
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2021 » Квітень » 23 » Оголошення про проведення конкурсу на зайняття вакантних посад директорів
16:53
Оголошення про проведення конкурсу на зайняття вакантних посад директорів

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття вакантних посад директорів

Відповідно до ст. 39  Закону України «Про повну загальну середню освіту», пунктів 92, 93 «Положення про загальноосвітній навчальний заклад», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 27.08.2010 р.№ 778, Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти міста Знам’янки, затвердженого рішенням Знам’янської міської ради від 04 листопада 2019 р. № 2203, керуючись ст.32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв’язку із завершенням строкового трудового договору з директорами вище зазначених закладів, відділ освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради оголошує конкурс на зайняття вакантних посад директора (з 25 червня 2021 року): 
•    навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» Знам’янської міської ради Кіровоградської області, що розташований за адресою: м.Знам’янка, просп. Шкільний, 9.
•    Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Знам’янської міської ради Кіровоградської області, що розташований за адресою: м. Знам’янка, вул. Свободи 2/15.

Кваліфікаційні вимоги до кандидата на посаду директора закладу загальної середньої освіти:
•    громадянство України; 
•    вільне володіння державною мовою;
•    вища освіта ступеня не нижче магістра (спеціаліста);
•    стаж педагогічної роботи не менше трьох років;
•    організаторські здібності, фізичний і психічний стан якого не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Оплата праці директора закладу загальної середньої освіти здійснюється відповідно до чинного законодавства.
Умови оплати праці: 
•    посадовий оклад директора закладу – навчально-виховний комплекс «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» відповідає 16-17 тарифному розряду Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери                           (із змінами). 
•    посадовий оклад директора закладу – Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4 відповідає 16-17 тарифному розряду Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери (із змінами). 
Передбачається надбавка за вислугу років, надбавка за престижність праці, щорічна грошова винагорода у розмірі до 1 посадового окладу за сумлінне виконання покладених обов’язків, матеріальна допомога на оздоровлення в розмірі місячного посадового окладу (ставки заробітної плати) при наданні щорічної відпустки.

Для участі у конкурсі подають такі документи:
•    заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";
•    автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
•    копія паспорта громадянина України;
•    копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
•    документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
•    копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання (крім приватних та корпоративних закладів освіти);
•    довідка про відсутність судимості;
•    довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
•    мотиваційний лист, складений у довільній формі.
Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості. Визначені документи подаються особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою) до конкурсної комісії.
Зазначені документи подаються кандидатом особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа) до конкурсної комісії до 24 травня 2021 року з описом, копію якого залишає собі.
Уповноважена особа приймає документи за описом, копію якого надає особі, яка їх подає.Уповноважена особа від конкурсної комісії – Попова Тетяна Миколаївна, головний спеціаліст відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради, тел. 7-46-49, електронна пошта: znamosvita@zn-rada.gov.ua
Особи, бажаючі взяти участь у конкурсі, можуть ознайомитися із зразками документів та орієнтовним переліком питань для співбесіди в кабінеті № 4 відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради за адресою: місто Знам’янка, проспект Шкільний, 5.
Конкурс відбудеться 22 червня 2021 року о 13.00 за адресою: м. Знам’янка, вул. Грушевського, 13, Знам’янський центр дитячої та юнацької творчості.
Конкурсний відбір переможця проводиться у 3 етапи:
•    І етап – письмова перевірка на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, а також Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року № 988-р.
•    ІІ етап – перевірка професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуативного завдання.
•    ІІІ етап – публічна та відкрита презентація (державною мовою) стратегії розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

__________________________________________________________
 

Наказ начальника відділу освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради Кіровоградської області № 111-од від 23 квітня 2021 року "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад директора НВК "Знам'янська ЗШ І-ІІІ ступенів №2-ліцей", Знам'янська ЗШ І-ІІІ ступенів №4   

 

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 1078 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz