Четвер, 25.04.2024, 21:54
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2021 » Березень » 23 » Знам'янська ЗШ І-ІІІ ступенів №7 на позитиві!
17:10
Знам'янська ЗШ І-ІІІ ступенів №7 на позитиві!

Знам'янська ЗШ І-ІІІ ступенів №7 на позитиві! 

З метою розвитку позитивної культури та атмосфери психологічної захищеності з 15 по 19 березня 2021 року учні та вчителі Знам'янської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7  стали учасниками  міжнародного проєкту до Міжнародного Дня Щастя ""Positive School Day"
Кожен день тижня мав свою тематику. Уроки, конкурси, виставки, змагання,акції, флешмоби, які проходили в рамках тижня, розвивали творчість школярів, спостережливість, кмітливість, креативність і головне вміння бути щасливими.
Отже подорож під назвою "Щастя" розпочалася вже у понеділок. Учні та педагоги закладу прийшли до школи в одязі жовтого кольору -  кольору щастя та позитивних емоцій. 
Другий день пройшов під гаслом "Щастя починається з добра!". Це був глобальний день прояву доброти та позитиву. Із самого ранку діти влаштовували приємні сюрпризи для вчителів, а педагоги використовували різноманітні інтерактивні методи для розвитку доброти, милосердя,  вміння співчувати  та співпереживати.
У середу учні поглиблювали знання про розуміння вдячності та розкривали важливість прояву вдячності у повсякденному житті. Цей день був по особливому щасливий та позитивний, адже діти мали можливість згадати найкращі та найщасливіші моменти свого життя, які і викликали в них найщиріші емоції ВДЯЧНОСТІ.
Четвертий день тижня пройшов під гаслом "Життя яскраве! Посміхнись!". Саме в цей день для учнів нашого закладу було влаштоване справжнє випробування -  знайти  власну посмішку серед 150 інших на розташованій у холі закладу "Галереї усмішок".
І останній день тижня пройшов на високому емоційному підйомі. На дітей чекали маса веселощів, позитивних вражень і гора драйвових емоцій! На перервах учні стали учасниками  захоплюючого флешмобу "Мільйони мильних бульбашок" . Неперевершену атмосферу та драйвовий настрій створювали головні герої свята Аліфанова Анастасія (учениця 8 класу) та Носенко Каріна (учениця 6 класу).
Окремо слід відзначити особливо активну участь у проєкті таких педагогів як Коптельцева Світлана Миколаївна, Степанова Людмила Анатоліївна, Калашнікова Тетяна Сергіївна, Резнікова Надія Володимирівна, Чістякова Олена Олексіївна, Бабіч Анна Вікторвна, Загурська Наталія Віталіївна, Трубіна Юлія Віталіївна. Саме таких педагогів можна  з впевненістю назвати вчителями, які впроваджують щастя!


Заступник директора з НВР,
Литвинець Світлана 

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 119 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz