П`ятниця, 26.04.2024, 16:28
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2021 » Березень » 9 » Цікаві ранки в ДНЗ № 4
11:10
Цікаві ранки в ДНЗ № 4

Цікаві  ранки в ДНЗ № 4

       Березень — перший місяць весни. Навесні народжується все прекрасне. З приходом весни оживають луки, ліси, поля, вся наша барвиста земля. А свято навесні у дитячому садку-це завжди казка,сповнена позитивними емоціями та яскравими кольорами,в якій діти стають маленькими творцями добра і краси. З 3 по5  березня вихователі   молодшої, середньої, старших  груп  та музичний керівник Джулай Т.Г.  організували й провели з дітьми  цікаві  ранки. Зранку у дитячому садку відчувалася радісна й весняна атмосфера.
     3 березня відбулося свято Весни в групі «Веселка». Малюки побували в ролі маленьких козенят до яких завітав Вовчик, навчили його дружити та разом пограли в ігри з ним та з мамою Козою. Веселі пісні,таночки створили атмосферу святковості.
   4 березня  діти групи "Калинка"побували в казці, де зустрілись з дівчинкою-Весною, маленьким зайчиком, який хотів попросити у неї нову шубку, про хлопчика, який хотів знайти багато весняних квітів та про синичку, яка бажала зустрітись з Весною . Вихованці красномовно декламували вірші, весело співали пісень, артистично та майстерно танцювали.
 Цього ж дня святкування було і в  старшій логопедичній групі «Золоті зернятка» . Проведена колосальна підготовка сприяла розвитку творчих здібностей дітей ,їх талантів.
   5 березня  діти старшої групи «Сонечко» знайшли казкове дерево, на якому росли святкові цукерки з різними бажаннями,які діти здійснювали  на святі.
      На святах звучали лагідні пісні про маму, слова вдячності і любові .  Вихованці дивували   своїми казковими перевтіленнями, а саме - дзвінкими й радісними голосочками, майстерністю в танцях, декламуванням віршів та неперевершеним дитячим артистизмом. Свята   пройшли цікаво і незвично. А результатом свят стали незабутні дитячі враження,    слова вдячності за організацію та проведення.
Вихователь-методист ЗДО    Шеремет В.А.

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 126 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz