Субота, 27.04.2024, 03:40
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Лютий » 15

Про булінг школярам

У шкільному житті, сповненому новими знаннями і цікавими подіями, нажаль, виникають ситуації приниження чи знущання з однокласників, молодших школярів. Ця проблема у всьому світі має назву «булінг».                           
За інформацією Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), із булінгом у колі однолітків в Україні стикалися близько 67% дітей в тих чи інших його проявах (були жертвою чи свідком). . Причому, найбільш вразливими до булінгу є сором’язливі, зі зразковою поведінкою діти, а також діти, які, в силу різних життєвих обставин, «замкнуті в собі», закриті для спілкування. 44% дітей, якщо стають свідками булінгу, просто спостерігають, оскільки бояться за себе. 
Булінг це настільки негативне явище, що воно впливає на всіх, хто бере в ньому участь або спостерігає, та має деструктивні наслідки в майбутньому житті. 
Навіть поодинокий випадок булінгу залишає глибокий емоційний слід, що робить проблему найпоширенішою причиною звернень до дитячого психолога.
Проблема булінгу ставить багато запитань і потребує їх професійного роз’яснення. Саме з цією метою до НВК «Знам’янська загальноосвітня школа  І-ІІІ ст. № 2-ліцей» завітали  начальник Знам’янського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області, майор внутрішньої служби Марина Марула, начальник відділу «Знам’янське бюро безоплатної правової допомоги» Анжела Іванова та головний спеціаліст відділу Альона Волохова, завідуюча міською бібліотечною філією         & ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 139 | Добавил: znamosvita | Дата: 15.02.2021 | Комментарии (0)

Про результати розгляду документів кандидатів на зайняття вакантної посади практичного психолога комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради

Відповідно до наказу начальника відділу освіти від 22 січня 2021 року № 12-од «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади практичного психолога комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради, 15 лютого 2021 року відбулося засідання конкурсної комісії, склад якої затверджено відповідним наказом, з розгляду документів кандидата на зайняття вакантної посади практичного психолога комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради на предмет відповідності до встановленого переліку документів та кваліфікаційних вимог до кандидата, визначеного Порядком проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 22 грудня 2020 року № 23. 
Згідно рішення конкурсної комісії, до участі в конкурсному відборі на посаду практичного психолога комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради допущено кандидата Спірідонову Олену Вікторівну, яка претендує на зайняття відповідної посади шляхом проходження конкурсного відбору, який відбудеться 17 лютого 2021 року о 14.00 ... Читати далі »

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 142 | Добавил: znamosvita | Дата: 15.02.2021 | Комментарии (0)

Відкритий Чемпіонат з військово-спортивних багатоборств серед вихованців навчальних закладів міста Знам’янки та Знам’янського району, присвяченого Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ій річниці виводу Радянських військ з Афганістану

12 лютого 2021 року в Знам’янському міському спортивно–технічному клубі «Товариство сприяння обороні України» відбувся Відкритий Чемпіонат з військово-спортивних багатоборств серед вихованців навчальних закладів міста Знам’янки та Знам’янського району, присвяченого Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ій річниці виводу Радянських військ з Афганістану (далі по тексту – Захід, Змагання).
Учасників Змагань цього дня вітали: заступник Знам’янського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Молодченко Дмитро Миколайович, заступник сільського голови Суботцівської сільської ради Бойчук Людмила Григорівна, заступник військового комісара з територіальної оборони Знам’янського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки – майор Щітінін Володимир Михайлович.
Серед почесних гостей також були присутні: заступник голови Знам’янської організації УСВА Мазур Олександр Григорович, голова Знам’янської районної організації УСВА Чінчой Віктор Васильович, учасник бойових дій на території Афганістану Балащ Андрій Михайлович, головний спеціалі ... Читати далі »

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 145 | Добавил: znamosvita | Дата: 15.02.2021 | Комментарии (0)

Динаміка відсутності та захворюваності здобувачів освіти з 01 по 15 лютого 2021 року

 

 

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 113 | Добавил: znamosvita | Дата: 15.02.2021 | Комментарии (0)

Відвідування закладів дошкільної освіти з 01 по 15 лютого 2021 року

 

 

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 100 | Добавил: znamosvita | Дата: 15.02.2021 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz