Субота, 27.04.2024, 04:04
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Грудень » 08

Динаміка відсутності та захворюваності здобувачів освіти за період з 02 грудня по 08 грудня 2020 року

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 126 | Добавил: znamosvita | Дата: 08.12.2020 | Комментарии (0)

Про проведення наради-семінару із керівниками туристисько-спортивних гуртків закладів освіти області та керівників команд учасників обласних туристських змагань

Шановні працівники закладів освіти!

З метою підготовки суддів зі спортивного туризму КЗ «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» організовує проведення наради-семінару із керівниками туристисько-спортивних гуртків закладів освіти області та керівників команд учасників обласних туристських змагань, яка відбудеться 09 грудня 2020 року з 10.00 до 17.00 в режимі онлайн за допомогою сервісу ZOOM. Буде розлянуте питання суддіства з техніки пішохідного туризму та організації проведення обласних очно-заочних організацйно-масових заходів на 2021 рік.
Передбачена участь у нарадi у якостi доповiдачiв: Наровлянського О.Д. - заступника директора з навчально-методичної роботи Українськогоого державного центру нацiонально-патрiотичного виховання, краєзнавства і туризму учнiвської молодi, Трощенка В.О. - голови пiшохiдної комісії Федерації спортивного туризму України, методиста Миколаїського обласного центруpy національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молодi, суддi нацiональної категорiї та працівників комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсiй учнівської молоді».
Просимо повідомити про участь представників навчального закладу на електронну пошту КЗ «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді»: tourist_kir@ukr.net
Для участі в режимі онлайн бажаним є використання ноутбука (комп’ютера з webкамерою, мікрофоном). Індифікатор онлайн наради у сервісі ZOOM 95597719342.

 

Просмотров: 135 | Добавил: znamosvita | Дата: 08.12.2020 | Комментарии (0)

Оголошено конкурс на заміщення вакантних посад

Відділ освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад комунальної установи «Знам’янський  інклюзивно-ресурсний центр Знам’янської міської ради»:
1)    вчителя-реабілітолога (з посадовим окладом згідно чинного законодавства);
2)    практичного психолога (з посадовим окладом згідно чинного законодавства).
       Вимоги до кандидатів: педагогічні працівники, які мають вищу освіту за спеціальністю “Спеціальна освіта”, “Корекційна освіта”, “Дефектологія”, “Психологія” за спеціалізацією практичні психологи, вчителі лікувальної фізкультури та інші. 
Кандидати, які бажають взяти участь у конкурсі, упродовж 20 днів з дня оголошення конкурсу (з 08 грудня 2020 року до 28 грудня 2020 року) подають наступні документи до відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради, кабінет № 10 (за адресою: м. Знам’янка, проспект Шкільний, 5), у робочі дні з 8.00 до 17.00:
•    копію паспорта громадянина України;
•    письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі; 
•    копію трудової книжки;
•    копію документа про освіту із додатками;
•    письмову згоду на збір та обробку персональних даних.
  Особи, які бажають взяти участь у конкурсному відборі, можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи тощо.
Конкурсний відбір включає такі етапи:
... Читати далі »

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 144 | Добавил: znamosvita | Дата: 08.12.2020 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz