Субота, 27.04.2024, 05:14
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Січень » 24

Організація харчування 

Всі ми з дитинства пам'ятаємо шкільні їдальні і бажання посмакувати в них. Тому здорове, дбайливе харчування дітей – головна мета майстринь харчоблоку  НВК "ЗШ І-ІІІ ступенів №2-ліцей". Велика увага приділяється працівниками їдальні вибору продуктів, їх якості. 
Кухарі закладу продовжують готувати страви за рецептами переможця проєкту "Мастер-шеф" Євгена Клопотенка. Усі продукти проходять термообробку в духовій шафі, що є набагато корисніше, ніж під час смаження. Важливо, що до процесу розробки шкільних обідів, активно залучаються самі учні. У меню надається перевага корисним, насиченими вітамінами, стравам, виготовлених їз овочів, фруктів, кисло-молочних продуктів.  ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 198 | Добавил: znamosvita | Дата: 24.01.2020 | Комментарии (0)

Виховній захід до дня Соборності України
«В ЄДНОСТІ  - СИЛА!»

Соборність України — це єдність усіх українців навколо головних ідей нашого майбутнього. Це неподільність наших земель: від Києва до Севастополя, від Донецька до Львов.
«Віднині воєдино зливаються століттями відірвані одна від одної частини єдиної України», — ці слова Акту Злуки двох українських республік (УНР і ЗУНР) в одну самостійну Соборну Українську державу звучали 101 рік тому. Ця подія історично-визначальна та незабутня для українців.               
 22 січня щороку  уся українська спільнота відзначає День Соборності України.
Тож, з нагоди відзначення визначної та пам’ятної дати в історії українського державотворення, 22 січня 2020 року на базі Знам’янського Центру дитячої та юнацької творчості відбувся виховний захід для вихованців закладу позашкільної освіти та школярів міста, присвячений 101 річниці з дня об’єднання ЗУНР та УНР в одну суверенну державу, а нині єдину, незалежну Україну.  ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 199 | Добавил: znamosvita | Дата: 24.01.2020 | Комментарии (0)

День Соборності України

В історії становлення незалежності нашої країни особливе місце займає день 22 січня 1919 року. 100 років тому Директорія Української Народної Республіки проголосила Злуку всіх українських земель в єдину Українську державу. Із цієї нагоди день з′єднання Західноукраїнської Народної Республіки з Українською Народною Республікою українці відзначають  як   День соборності України.
До цієї видатної події бібліотекарями НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ст.№2-ліцей» підготовлено і проведено цикл заходів:
- оформлено тематичну виставку «Моя соборна Україна» та інформаційний стенд «День Соборності України: історія від початку до сьогодні»;  ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 176 | Добавил: znamosvita | Дата: 24.01.2020 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz