Субота, 27.04.2024, 20:47
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Грудень » 26

Харчування учнів у Знам’янській ЗШ І-ІІІ ступенів № 4

У 2019/2020 навчальному році з метою надання якісного харчування дітям була організована робота шкільної їдальні, яка забезпечила повноцінним харчування учнів за рахунок бюджетних коштів (учні 1-4-х класів) та позабюджетних коштів (інші класи). Задля поліпшення обслуговування учнів було складено графік відвідування учнями їдальні та графік чергування у їдальні вчителів школи.
Медична сестра школи О.Шульга  здійснювала постійний санітарно-гігієнічний контроль за якістю та режимом харчування учнів, меню. 
Питання харчування учнів тримається постійно на контролі адміністрації школи, розглядаються на засіданнях педагогічної ради, нарадах при директорові, батьківських зборах. 
Харчоблок має повний набір приміщень, обладнаний системами холодного та гарячого водопостачання та каналізації.
Харчування учнів здійснюється безпосередньо в закладі.  ... Читати далі »

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 223 | Добавил: znamosvita | Дата: 26.12.2019 | Комментарии (0)

Миколай іде до нас

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали їх покровителем і заступником. Тож саме вони найбільше чекають на це свято.
День Святого Миколая – свято несподіванок і дарунків, що їх шукаємо зранку в себе під подушкою. Це така собі приємна передмова до суцільного зимового святкування – Нового року і Різдва.  ... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 210 | Добавил: znamosvita | Дата: 26.12.2019 | Комментарии (0)

Екскурсія до школи

Відповідно до річного плану роботи ЗДО №3 « Івушка»  -  п.5.4. «Співпраця ЗДО № 3 « Івушка» з ЗШ І-ІІІ ступенів №4», з метою підвищення рівня мотиваційної готовності старших дошкільників до навчання у школі, проводяться екскурсії до школи: на свято першого дзвоника, на свято Букваря, до бібліотеки, на свято Святого Миколая. Вихователі та вчителі початкових класів забезпечують взаємовідвідування занять в ЗДО та уроків в ЗОШ №4 , створюються умови для розгортання творчої гри « Школа». Протягом навчального року вихователі вивчають пізнавальні можливості дошкільників старшого віку , проводять діагностику сформованості мовленнєвих, логіко – математичних, природознавчих, художньо – естетичних компетентностей морфологічної зрілості старших дошкільників, проводиться психодіагностична робота, спрямована на виявлення рівня та  особливостей розвитку дітей.  ... Читати далі »

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 199 | Добавил: znamosvita | Дата: 26.12.2019 | Комментарии (0)

Проведення МО школи перспективного передового досвіду
в ЗДО № 8 «Світлячок»

В ЗДО № 8 «Світлячок» відбулося засідання методичного об’єднання школи перспективного педагогічного досвіду ЗДО міста на тему: «Інноваційні технології в роботі з дітьми в закладі дошкільної освіти», де були присутні методист з дошкільного виховання відділу освіти Л.Скляровська, керівник МО директор ЗДО № 2 О.Мазур, методисти та вихователі ЗДО міста. Під час заходу присутні мали можливість на практиці ознайомитися з впровадженням авторської методики Л.Шелестової «Розвивальне читання для дошкільнят» в практику роботи дошкільного закладу. Свій творчий звіт – перегляд діяльності представили вихователі Н.Довженко і О.Чмирь та діти середньої групи «Козачата».  ... Читати далі »

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 176 | Добавил: znamosvita | Дата: 26.12.2019 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz