П`ятниця, 26.04.2024, 19:43
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2019 » Серпень » 28 » День  Незалежності України
14:16
День  Незалежності України

День  Незалежності України

Знам’янка святкує   28 - річницю від  Дня Незалежності України. В цей день  проходять різні   заходи: конкурси, виставки, концерти, майстер – класи та інше.
Колектив Центру дитячої та юнацької творчості із задоволенням долучився до святкової програми, а саме: цікаві тематичні  майстер - класи  прикладного мистецтва, які провели педагоги:Н.Філоненко, Ю.Випиналюк, Н.Любінська, Т.Акамінко. Дітлахи  разом з батьками із задоволенням  робили різні вироби з різнокольорового паперу, фетру, стрічок та бісеру. Вироби вийшли цікаві та різнокольорові.   
Приємним дарунком для всіх знам’янчан стала виставка  декоративно - прикладного мистецтва вихованців закладу. На  виставці були представлені роботи таких гуртків, як  «Малюнок, графіка, живопис» (керівник С. Цатурян), «Бісероплетіння» (керівник Т.Акіменко), «Незвичайне поряд» (керівник С.Кондратьєва), «Іграшка- сувенір» (керівник  Н.Любінська), «Паперопластика» (керівник Н.Філоненко). Вироби та малюнки на різну тематику  з різних матеріалів, тут були дерева з бісеру, м’які іграшки з пара лону, картини з природних матеріалів,  малюнки  написані  аквареллю  та  маслом. 
Біля Центру дитячої та юнацької творчості о 10 годині  працював салон  «Аквагрим  для дітей». Майстрами – художниками були працівники ЦДЮТ  Т.Чернобривець та А.Іващенко.  Вже через годину  на   обличчях та  руках  дітей з’явились  яскраві  малюнки  і їх розмаїттю не було меж: яскраві квіти і метелики, символіка  міста і країни.
Конкурс малюнок  на асфальті провела заступник директора з НВР Н.Горбатенко.
Багато незабутніх вражень по собі залишила розважально - ігрова програма, яку підготувала та провела  культорганізатор закладу С.Литвинець.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 216 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz