П`ятниця, 26.04.2024, 18:04
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2019 » Квітень » 22 » Фестиваль мистецтв «Країна дитячих талантів»
13:03
Фестиваль мистецтв «Країна дитячих талантів»

Фестиваль мистецтв «Країна дитячих талантів»

Днями, на базі Центру дитячої та юнацької творчості, пройшов щорічний міський фестиваль мистецтв «Країна дитячих талантів» (далі - Фестиваль), який об’єднав  понад 600 талановитих та обдарованих дітей міста та району. 
Фестиваль проведено з метою популяризації дитячої та юнацької творчості, виявлення талановитих і обдарованих дітей та молоді, розвитку їх творчих здібностей, залучення юних аматорів до активної участі у мистецькому житті, пошуку нових форм та методів роботи з виконавцями.
Перший  фестивальний день ласкаво запросив учасників, які майстерно розкрили та продемонстрували свій талант  у хореографічному мистецтві. Виступи учасників оцінювало компетентне журі  у складі: голова журі – Т.Попова, головний спеціаліст відділу освіти; Г.Подвиженко – директор Центру дитячої та юнацької творчості; І.Остроушко – методист відділу освіти; Є.Суботін – керівник клубу  спортивного бального танцю «Фурор- Данс» та  керівник хореографічного колективу А. Васалатий.
З теплими та щирими словами  на адресу учасників Фестивалю звернулась головний спеціаліст відділу освіти Попова Тетяна Миколаївна, яка побажала всім учасникам творчих успіхів, наснаги, втілення заповітних мрій та впевненості на шляху до омріяної мети. У своєму виступі, Тетяна Миколаївна, наголосила на важливості проведення таких заходів і подякувала  його організаторам та засновникам в нашомі місті.
Після теплих і щирих слів на адресу  учасників свята розпочалася конкурсна програма Фестивалю. Приємно зазначити, що рівень учасників з кожним фестивалем зростає. Цього року були конкурсанти,  які вже декілька разів поспіль брали участь у конкурсі, про що члени журі зазначили: "Вони виросли у своїй виконавській майстерності та стали кращими!" Також було відмічено, що  було відкрито  багато нових імен, виступи яких дивували та вражали. 
Свою майстерність на Фестивалі у номінації «Хореографічне мистецтво» презентували: Зразковий художній хореографічний колектив бального танцю «Перлина» (керівник Н.Залєвська); Зраковий художній хореографічний колектив сучасного танцю «Екстраверт» (керівник М. Стукаленко); хореографічний колектив естрадного танцю «Конфетті» (керівник М.Демків);  хореографічний колектив естрадного танцю «Сузір’я» (керівник О.Андрєєва); хореографічний колектив народного танцю(керівник Ю.Ставицька) центру дитячої та юнацької творчості; танцювальна група народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Барвінок» міського Палацу культури  (керівник Т.Часник); хореографічний колектив естрадного танцю «Едельвейс» (керівник Т. Ігнатєва), селище Суботці.
Усі хореографічні колективи  показали справжній професіоналізм, високий рівень хореографічної підготовки та акторську майстерність. В залі панувала атмосфера радості, емоційної насолоди та справжнього свята.
Несподіваним подарунком для всіх учасників фестивалю став виступ вихованців бально–спортивного танцю «Фурор-Данс»  (керівник Є.Суботін). 
Другий фестивальний день був не менш цікавим, адже в цей день було представлено декоративно-ужиткове, образотворче, фото та відео мистецтво, вокально-хоровий спів, інструментальне та театральне мистецтво. 
Особливої уваги заслуговує і виставка декоративно-ужиткового, образотворчого та фото мистецтва. Приємно зазначити, що для всіх учасників мистецького напряму був організований та проведений майстер–клас із виготовлення міні-брошки зі шкіри, який люб’язно згодилась провести майстриня нашого міста та вчитель навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня ЗШ I-III ступенів №2 – ліцей» Проша Антоніна Валеріївна. Вона занурила всіх присутніх у красу та неповторність виробів з м’якої шкіри. Всі учасники впорались із завданням, отримали нові знання та незабутні враження.
Виставку декоративно-ужиткового, образотворчого та фото мистецтва оцінювало компетентне журі: методист відділу освіти М.Босненко; майстриня міста Н.Леонова, художник міста В.Поляков та заступник директора з навчально-виховної роботи  Центру дитячої та юнацької творчості Н.Горбатенко.
Виступи всіх учасників вокального мистецтва були щирими, емоційними і, що дуже важливо, - добре підготовленими. Зал вітав усіх учасників бурхливими оплесками. Вражав високий рівень виконання підготовлених творів та мініатюр. Оцюнювало виступи вокалістів, читців та майстрів оригінального жанру компетентне журі: головний спеціаліст відділу освіти Попова Т.М.; директор міської дитячої музичної школи ім. В. Лисенка С.Івасенко; директор Центру дитячої та юнацької творчості Г.Подвиженко; вчитель музичного мистецтва навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа I-III ступенів №3 – гімназія» О.Оніщенко.
Фестиваль завершено, підсумки підведено, призерів нагороджено, але незабутні враження та позитивні емоції торкнулися серця кожного, хто долучився цими днями до феєрії, краси, радості та мистецтва, справжнього спалаху таланту та шаленої енергетики. Завдяки  спільним зусиллям Фестиваль став не просто святом танцю і пісні, а розвитком і підтримкою талановитих  та обдарованих дітей нашого рідного міста та району.            
                                                            

Методист Центру дитячої 
та юнацької творчості Слєпєнькова І.М.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 329 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz