Неділя, 12.05.2024, 08:01
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2019 » Березень » 6 » Юні науковці Знам’янщини
10:15
Юні науковці Знам’янщини

Юні науковці Знам’янщини

 Щороку учні НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей» представляють свої творчі роботи на обласний  конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України.
Основними завданнями конкурсу є виявлення і підтримка обдарованих дітей, залучення інтелектуально й творчо обдарованої учнівської молоді до науково-дослідницької та експериментальної роботи, формування активної громадянської позиції учнів, виховання в них самостійності, наполегливості, вміння формувати й обстоювати власну думку. 
    У лютому 2019 року найкращі  учні НВК-члени МАН брали участь у ІІ (обласному)  етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у м. Кропивницькому. Свої дослідження представили креативні та талановиті учні 4-х секцій: математика (керівник Орищенко В,П,), хімія (керівник   Погребняк   О.В.),  правознавство   та   історія   (керівник  Філіпова С.М.). 
    Слід відзначити високий рівень професійної компетенції членів журі, більшість із яких має багаторічний досвід роботи з учнівськими науково-дослідницькими роботами і в предметних комісіях конкурсу-захисту. Роботи наших учнів отримали високі оцінки, про що свідчать результати конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт: Корень Юрій (учень 11-Б класу, І місце, секція «Математика»), Гвоздик Олександра (учениця 10-А класу, ІІ місце, секція «Правознавство»), Мажаровська Анастасія (учениця 10-А класу, ІІІ місце, секція «Правознавство»), Беденко Марина (учениця 10-А класу, ІІІ місце, секція «Історія України»). Дипломами учасників (цього року їх вручали найкращим учням, які не отримали призове місце) було відзначено   наступних учнів: Пойду Альбіну (ученицю 10-А класу, секція «Правознавство»), Чайку Антона (учня 11-Б класу, секція «Прикладна математика»), Крещенко Анастасію (ученицю 9-А класу, секція «Математика»), Демчук Дар’ю (ученицю 9-А класу, секція «Хімія»), Большакова Даниїла (учня   9-Б класу, секція «Хімія»).
Успіх – це  здібності  плюс велика наполеглива праця.  Тому слухачі МАН наполегливо працюють, щоб в подальшому  показати гарні результати під час виконання завдань зовнішнього незалежного оцінювання та вступити до престижних ВУЗів. Ми пишаємося своїми учнями,які роблять свої перші кроки до науки, та бажаємо їм успіхів і здійснення всіх мрій. 
Корень Юрій зараз готується до серйозного випробування, він буде представляти Кіровоградщину у ІІІ етапі (м. Київ). Ми всі будемо чекати його з перемогою.
      Віримо, що наші юні дослідники стануть в майбутньому великими науковцями. Тож наснаги вам та подальших успіхів у науково-дослідницькій діяльності для подальшого розвитку Української науки!

                    Орищенко В.П., керівник секції «Математика» 

Категория: НВК №2 | Просмотров: 284 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz