П`ятниця, 10.05.2024, 02:26
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2019 » Лютий » 22 » А Сотню вже зустріли небеса ...
10:18
А Сотню вже зустріли небеса ...

А Сотню вже зустріли небеса ...

День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого з нагоди вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. Цей день назавжди увійшов в історію України як символ жертовності, патріотизму та героїзму, і вкотре підтверджує тезу про те, що в найкритичніший та найважчий період нашої історії знайдуться герої, які своєю жертовністю дозволять будувати нам майбутнє. 
 У Центрі дитячої та юнацької творчості відбулися заходи, спрямовані на вшанування Героїв Небесної Сотні, виховання поваги до  Батьківщини, виховання патріотичної свідомості  та виховання в учнів у національно – патріотичному дусі.
Для вихованців закладу був проведений майстер-клас по виготовленню янголів «У нашій пам’яті вони назавжди залишились». Пам’ятного дня діти долучились до щорічної акції «Ангели пам’яті», яка присвячена пам’яті Героїв Небесної Сотні, розстріляних 18-20 лютого 2014 року на вулиці Інституцькій міста Києва. Кожен присутній прикрасив символічне дерево пам’яті паперовим янголом, віддаючи тим самим шану тим, хто  віддав життя за Україну.  
Разом з тим, гуртківці долучилися до акції «Герої не вмирають. Просто йдуть», відпустивши  в небо янголів  на жовто-блакитних повітряних кульках, як символ душ полеглих. Перед тим, як запустити кульки у небо, культорганізатор закладу звернулася до дітей з проханням  потримати їх трохи в руках і мовчки подякувати «тим, людям, які загинули на Майдані за наше з вами майбутнє».

У   нашій   пам’яті ви назавжди лишились.
Історія одна, а ви – її частина.
Ви тільки знайте, браття, ми за вас молились
І молимось: за вами – ненька Україна!

Хай пам’ять про мужніх і сміливих громадян України, що віддали своє життя заради щасливого майбутнього своєї   Батьківщини, згуртує усіх нас, дасть силу і волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави!


 
Центр дитячої та юнацької творчості
 

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 295 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz