Середа, 08.05.2024, 21:41
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2019 » Січень » 23 » ЗИМОВІ ЗАБАВИ В ЗДО № 3 «ІВУШКА»
09:55
ЗИМОВІ ЗАБАВИ В ЗДО № 3 «ІВУШКА»

ЗИМОВІ ЗАБАВИ В ЗДО № 3 «ІВУШКА»

Як добре, що зима нам дарує стільки гарних та позитивних емоцій! Чистий сніжок, морозець, слизькі крижані гірки піднімають настрій. Сніг – це найголовніше. Можна стільки різноманітних ігор вигадати! І взагалі, зимові забави – це окрема тема. Недаремно діти так люблять зимові прогулянки.  
Зима — найвеселіша і радісна пора року. Зима для дітей — це час активних ігор і веселих розваг. Немає такої дитини, яка б не любила зимових забав і не мріяла би взимку швидше вийти на майданчик на захоплюючу прогулянку. Взимку вся земля вкривається пухнастим блискучим білим килимом снігу.
А як радіє  зимі дітвора закладу дошкільної освіти №3 " ІВУШКА"!!! Це купа неймовірно позитивних емоцій. Малята не можуть дочекатися прогулянки! Та й не тільки малята! Вихователі не менш радіють цій чарівній порі року, адже це час, коли оченята їхніх улюблених вихованців світяться від щастя.
Зимові забави в старшій групі №4 " ЧОМУЧКИ" проходять дуже весело. Дітвора із задоволенням катається на санчатах, грають в сніжки, працюють вправно лопатами, розчищаючи сніг, роблячи тунелі на своєму майданчику!
І ось тут малята, ще з більшим азартом, беруться вправно до розваг! Сніг такий холодний і м’який, так приємно набрати його повні рукавиці і зліпити щільний пружний сніжок. Зі сніжків можна побудувати замок або просто кинути зі сміхом один в одного. "Гра в сніжки" — прекрасна зимова розвага. У сніжки обожнюють грати не тільки  всі діти, а й дорослі. Це відмінна зарядка і прекрасна розвага.
Малятам для прогулянок узимку потрібні лопатки, формочки для пасочок, відра. Відро і формочки для снігу повинні бути більшими за розміром, ніж для піску. 
Пасочки з мокрого снігу добре тримають форму. Фігурки, які вийдуть, діти люблять розфарбовувати фарбами, як заманеться. 
 Взимку з неба падають гарні сніжинки. Діти люблять ловити їх і розглядати на долоньці. Ідучи на прогулянку  ми, вихователі, беремо на прогулянку лупу. Крізь неї малятам цікаво розглядати візерунки та вигадливі форми сніжинок, спостерігати, як вони тануть на теплій долоні.В нашій групі на вулиці проводяться заняття з пошуково- дослідницької діяльності, різноманітні спостереження за явищами природи та об'єктами живої та неживої природи.
Вихователі в закладі дошкільної освіти №3 " Івушка" ведуть активну підготовку до зимових свят, щоб діти могли весело і цікаво проводити час. У арсеналі вихователів завжди є безліч цікавих зимових забав, ігор, конкурсів, святкових сценаріїв. Чудова розвага дітей взимку — ігри на свіжому повітрі.

Вихователь Фомкіна С.А.
 

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 395 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz