Понеділок, 06.05.2024, 08:56
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Червень » 25 » До побачення, табір !
15:10
До побачення, табір !

До побачення, табір !

   22 червня 2018 року відбулося урочисте закриття табірної зміни на базі Центру дитячої та юнацької творчості. Цього року оздоровчий табір з денним перебуванням «Фестивальний» подарував незабутні канікули та чудовий відпочинок для 130 юних жителів міста Знам’янка. 
Діяльність табору була побудована таким чином, що через різноманітні конкурси, розважальні ігри, спортивні змагання та екскурсії кожна дитина мала можливість самореалізуватись, відпочити та набратись сил перед наступним навчальним роком. Для них була розроблена змістовна, цікава і креативна розважальна програма.
Особливо яскравими, креативними та просто вражаючими видалися День краси та моди, День індіанців, День казки, День космічних прибульців. До кожного з цих днів діти ретельно готувалися  у своїх загонах. Так в День краси та моди дівчата та хлопці дивували всіх своїми нарядами. Та особливо цікавим і незвичайним було дефіле «Мода з відходів». В День казки кожен загін підготувався до інсценізації своєї  улюбленої казки та позмагався у конкурсі малюнку на асфальті «Мій улюблений казковий герой». В день космічних прибульців ми зустрілися з жителями різних планет та познайомилися з їхніми традиціями та звичаями. А в День індіанців в Знам’янський міський парк  на «Галявину Дружби» завітали плем’я «Грізні орли», «Магікани», «Апачі» та «Грейвуд». Всі племена похизувалися своїми костюмами та ритуальними танцями. Також був проведений конкурс на найкращий вігвам.
Ще одним не менш вражаючим днем табору став День веселої краплі та мокрої п’яти. В цей день пройшли справжні «водні бої» між загонами. Сухим не залишився ніхто!
А завершився табір гала-концертом, під час якого діти продемонстрували цікаву музично-танцювальну програму з виконанням віршів та пісень.  Найактивніші учасники отримали медальку  на згадку про літній відпочинок у оздоровчому таборі «Фестивальний». І по завершенню всі діти куштували смачний подарунок від кухарів – пиріг.
Тож, дитячий табір відпочинку «Фестивальний»  дав можливість дітям не лише відпочити, зняти фізичні та психологічні навантаження, а й створив нові умови для збагачення соціального досвіду дітей, отримання ними нових знань і вмінь, урізноманітнив дозвілля дітей, зробив їхнє життя веселим, цікавим та змістовним.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 510 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz