П`ятниця, 26.04.2024, 18:39
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Травень » 31 » «Прощавай  садочок»
11:29
«Прощавай  садочок»

«Прощавай  садочок»

Минулого тижня  в  ЗДО  №5 «Калинонька» пройшли  випускні вечори наших вихованців. Ніби  одна  мить  промайнуло  декілька  років  ,  і  ось  вони  вже не діти  ,  але й  не  дорослі, переступають поріг у  світле  майбутнє  і  назавжди  йдуть  з дитячого садка,та  кожен  педагог впевнений  , що вклав  в  кожну  дитину  все  найкраще  і  світле.   Випускний бал у дитячому   садку — це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків.  Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. І тому випускні  свята- це  завжди щось  особливе. Вихованці  групи  « Гномики  » , готувалися  до  свята  « Зорепад  в  дитячому  садку» , а  група   « Веселка» готувалися до свята  « І  на цім  рушникові  оживе  все  знайоме  до  болю».         
       На святі батьки висловили слова подяки директору садочка Ткаченко Л.І.,вихователю-методисту Савкіній Н.М., вихователям Лопаті І.С. , Курятенко С.В., Євстаф’євій  О.М.  музичному керівнику Чиженко Л. М., помічникам вихователя Пономар Н.С. , Іжболдіній  Н. В., за їхню повсякденну нелегку працю,за незабутнє свято прощання з дошкільним закладом, а кухарям Акімовій С.В. та Сиромятніковій Н.М., Любімовій  Н.О. – за професійний і творчий підхід у приготуванні святкових страв.
Колектив садочка вітає нашу малечу з таким світлим  святом і бажає кожному з них успіхів,творчості,креативності ,впевненості і з легкістю крокувати по життю.


Підготувала вихователь-методист Савкіна Н.М.

Категория: ЗДО №5 | Просмотров: 372 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz