П`ятниця, 26.04.2024, 11:25
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Травень » 2 » «МУХА-ЦОКОТУХА НА СУЧАСНИЙ ЛАД» в закладі дошкільної освіти № 3 «Івушка»
16:02
«МУХА-ЦОКОТУХА НА СУЧАСНИЙ ЛАД» в закладі дошкільної освіти № 3 «Івушка»

«МУХА-ЦОКОТУХА НА СУЧАСНИЙ ЛАД» 
в закладі дошкільної освіти № 3 «Івушка»

Майбутнє кожної людини у її власних руках. Очевидним є те, що виховання соціально-відповідальних та освічених у фінансовій сфері дітей робить їх спроможними змінити власне життя та світ довкола на краще, тим самим збільшуючи шанси на успішне й щасливе майбутнє.
Заклад дошкільної освіти № 3 «Івушка» з 2016 року працює над впровадженням програми соціальної та фінансової грамотності дітей дошкільного віку «Афлотот». Вихователі старшої логопедичної групи № 4 «Чомучки»  Плотнікова О.В. та Фомкіна С.А., тісно працюючи над програмою «Афлатун», допомагають дошкільнятам усвідомити, хто вони є і як слід взаємодіяти з іншими людьми, надихають дітей вивчати свої права і обов’язки, вчать планувати бюджет, раціонально використовувати ресурси (воду, електроенергію, тепло), формують підприємницькі здібності та партнерські відносини.
Саме з економічного виховання було проведено в закладі дошкільної освіти № 3 «Івушка» 25.04.2018 року методичне об’єднання для завідувачів та методистів міста на тему: «Муха-цокотуха на сучасний лад», на якому були присутні завідувачі та методисти із закладів дошкільної освіти міста та методист з дошкільного виховання міського відділу освіти Скляровська Л.Д. Діти, вихователі та гості отримали величезне задоволення від даного заходу. Вихованці показали міцні знання економічних понять та термінів, створюючи велике асоціативне дерево. Вражали знаннями прислів’їв, приказок та творів художньої літератури. Довели, що вони вміють розрізняти купюри різного номіналу та складати їх у грі «Склади купюру», що вони вміють оперувати грошима як засобом платежу та як засобом вираження вартості. Діти з легкістю користуються демонстраційною та роздатковими коректурними таблицями та володіють на високому рівні мнемотехнікою. Заняття пройшло на  одному подиху, яскраві костюми, жваві таночки, вірші надали заняттю незабутніх емоційно-яскравих вражень.
На цьому знайомство з економікою не закінчується. Це тільки початок. Попереду у дітей ще багато цікавих зустрічей з такою складною наукою як економіка.


Кречетова М.В., директор закладу дошкільної освіти № 3 "Івушка"
 

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 322 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz