П`ятниця, 26.04.2024, 22:42
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Березень » 24 » МО вчителів-логопедів
23:56
МО вчителів-логопедів

МО вчителів-логопедів

      21 березня 2018 року  на базі закладу дошкільної освіти №3 «Івушка» відбулося засідання методичного об’єднання вчителів-логопедів  на тему: «Інтерактивні методи навчання, як засіб розвитку мовлення у дітей-логопатів дошкільного віку в роботі вчителя-логопеда». Під час інтерактивного навчання діти активно спілкуються, сперечаються,не погоджуються із співрозмовником, доводять свою думку. Інтерактивні методи – це спроби цілеспрямованої взаємодії дорослого з дітьми, що забезпечують оптимальні умови їх розвитку.
         Присутні вчителі-логопеди та вихователі переглянули підгрупове   логопедичне заняття з використанням інтерактивних методів навчання на тему: «Зробимо маму щасливою», яке підготувала і провела вчитель-логопед Федунець Ірина Олександрівна.
              Педагог закріплювала знання дітей про мам, їх ім’я та по батькові, риси характеру, місце роботи та професії, формувала   вміння у дітей орієнтуватися у потоці різноманітної  інформації в     ході    бліц-опитування. Вчитель-логопед вчила дітей використовувати в мовленні різні типи речень: прості, поширені, складносурядні та складнопідрядні, вправляла дітей в діалогічному мовленні. На занятті Ірина Олександрівна розвивала у дітей пізнавальну активність, зв’язне мовлення, психічні процеси, виховувала самоконтроль за мовленням. 
          Присутні ознайомилися із змістом таких інтерактивних методів навчання, як: Мікрофон, Синтез думок, Ланцюжок, Що можна зробити? та високо оцінили  досвід роботи  Ірини Олександрівни.

    Завідувач МПМПК  Н.Білоконь    
 

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 372 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz