П`ятниця, 26.04.2024, 21:59
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Жовтень » 6 » Пам’ять повертає у минуле…
19:00
Пам’ять повертає у минуле…

Пам’ять повертає у минуле…

А що молодість сплинула - 
Невелика біда.
Старість тілу прилинула,
А душа - молода! 

 

Гордістю Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст. № 6 є педагоги, які вибрали саме цю нелегку, але відповідальну стежину в своєму житті – виховання підростаючого покоління, яке у ХХІ столітті буде творити історію нашої країни. Ці слова в повній мірі стосуються не тільки педагогів, які зараз працюють у школі, а й тих ветеранів педагогічної праці, які вже на заслуженому відпочинку. Це люди, на яких ми завжди рівняємося, які для нас є взірцем у всьому:
Бабич В. С., Борідченко І. М., Гнатченко Т. Л., Григор'єв А. М., Григор'єва А. М., Гришина Г. Т., Єрохіна О. П., Зеленкевич О. А., Іванова З. Ф., Коровякова З. І., Мезенцева Г. С., Михайлова С. А., Нікітіна В. Я., Поліщук С. І., Промах О. С., Рибакова З. Д., Саричева Л. Д., Семенова О. І., Слєпухін Ю. Г., Слєпухіна А. З., Шендрікова Л. Л., Щурова К. Т.
Відданість цих людей своїй справі заслуговує поваги. Їм притаманні творчий підхід до поставленої мети, повага до людей, вміння передати учням ніжність і душевне тепло.
Сплинуло багато часу, пішло у світ не одне покоління їх вихованців, які з теплотою згадують своїх вчителів. Зерна творчості й вихованості, посіяні багато років тому цими педагогогами, перетворили учнів на людей, якими пишається не тільки місто, але й держава. Вони віддавали дітям душу і серце, знання і вміння, а своїм професійним кредом обрали благородне прагнення зростити в дитині особистість. Та добро завжди повертається ще більшим добром.
Так, учасники волонтерського загону «Поклик»  Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст. № 6 постійно проявляють шанобливе ставлення до тих, хто багато років пропрацював у школі за ініціативою серця, сповна віддаючись роботі. Учні вітають ветеранів педагогічної праці з державними та професійними святами, запрошують на шкільні урочистості, спортивні свята, проводять благодійні акції з надання посильної допомоги вчителям - пенсіонерам, збирають матеріальну допомогу в рамках операції «Три овочі» тощо.
У народі говорять, що високими є звання “народний”, “заслужений”, “відмінник освіти”, але найвище звання – улюблений учитель. Тож бажаємо всім нашим вчителям-пенсіонерам щоб доля оберігала їх від негараздів, додавала сил та здоров’я на довгі роки!


К. Садигова, 
заступник директора з виховної роботи Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст. № 6

 

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 341 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz