П`ятниця, 26.04.2024, 10:11
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Червень » 2 » Міжнародний день захисту дітей
13:45
Міжнародний день захисту дітей

Міжнародний день захисту дітей

 Щороку 1 червня ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. А цей день – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.
Традиційно цього дня на маленьких знам’янчан чекала надзвичайно цікава  та різноманітна розважальна програма. Розпочалися заходи зі святкової ходи усіх дітей міста Знам’янка від міського Палацу культури. Діти, одягнені у національні та святкові вбрання, пішки пройшлися до міського парку відпочинку, зробивши зупинку біля спортивної школи, де відбувся веселий та запальний флешмоб. Своїми танцювальними та акторськими здібностями на загальноміському флешмобі похизувалися  й усі хореографічні колективи Центру дитячої та юнацької творчості.
А вже у міському парку відпочинку працівниками та вихованцями ЦДЮТ було організоване урочисте відкриття свята. Під час якого з вітальним словом до всіх дітей та гостей звернулися міський голова Філіпенко Сергій Іванович та заступник начальника відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради Черкас Наталія Леонідівна. 
В концертній програмі урочистого відкриття свята брали участь вихованці зразкового хореографічного колективу сучасного танцю «Екстраверт» (керівник М.Стукаленко, К.Степанова), хореографічного колективу народного танцю «Любава»( керівник О.Долинська), зразкового колективу бального танцю «Перлина» (керівник Н.Залєвська), хореографічного колективу сучасного танцю «Конфетті» (керівник М.Демків) та вихованка вокально – хорового гуртка закладу А.Мельничук (керівник Ж.Ніклонська).
В ході свята також була проведена ігрова програма, під час якої всі бажаючи дітлахи (а їх було не мало) мали змогу перевірити власні вміння на спритність та здатність працювати у команді. Всі учасники конкурсів отримали маленькі подарунки та 10 безкоштовних квитків на будь-який атракціон. Також діти отримали чудову нагоду взяти участь у конкурсі малюнку на асфальті, який провела замісник директора з навчально-виховної роботи Горбатенко Наталія Володимирівна. 
І на завершення святкової концертної програми всі гості свята насолоджувалися виступом вокально-інструментального ансамблю ЦДЮТ «Сармати».  
Також біля будівлі Центру дитячої та юнацької творчості всі бажаючі мали змогу відвідати виставку декоративно-ужиткового мистецтва та взяти участь у  майстер – класах, де діти мали змогу виготовити різноманітні вироби за власними вподобаннями («Малюнок, графіка, живопис» С.Цатурян; «Українська – художня вишивка» С.Дордюк; «Бісероплетіння» Т.Акіменко; « Незвичайне поряд» С.Кондратьєва; «Виготовлення сувенірів» Ю.Випиналюк; «Іграшка-сувенір» Н. Любінська; «Паперопластика» Н.Філоненко; «Оригамі» Л.Догадіна; «Технічний дизайн» Н.Леонова)
Чудовим подарунком та приємною розвагою для всіх присутніх дітлахів на святі був «Аква-грим», майстрами – художниками якого були працівники ЦДЮТ - Світлана Цатурян та  Тамара Чернобривець.  
Найхвилюючим моментом свята стало привітання випускників Центру дитячої та юнацької творчості 2017 року. Церемонію вручення свідоцтв про закінчення навчання у закладі та нагородження грамотами провів директор ЦДЮТ Подвиженко Геннадій Іванович, який подякував кожному випускнику за активну участь у житті гуртка, багаторічну відданість колективу, старанність, та побажав світлого і творчого майбутнього.

День захисту дітей у місті Знам’янка залишив цілий калейдоскоп радісних вражень у дитячих серцях, а попереду – літні канікули, відпочинок та розваги у країні, що зветься Дитинство.
 

Культорганізатор ЦДЮТ,
С.В. Литвинець

 

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 328 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz