П`ятниця, 26.04.2024, 16:41
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Травень » 5 » Загадкова Японія
09:02
Загадкова Японія

Загадкова Японія

ЯПОНІЯ -  «країна сонця, що сходить». Інтерес до Японії в усьому світі величезний. Вражаючі й досягнення цієї країни, особливо в економіці. Вони  загальновідомі  і привертають до себе пильну увагу, викликають змішані почуття: від подиву та захоплення до заздрості і побоювання. Дійсно, але як це вдалося Японії, яка зазнала жорстокої поразки у другій світовій війні та величезний матеріальний і моральний збиток, змінитися на першокласну економічну державу, лідируючу в багатьох областях промисловості і торгівлі, науки і надсучасної техніки? Чому  Японія здається такою загадковою для   жителів інших держав.

Відповіді на ці та інші питання неодмінно знайдуться, адже досліджуючи культуру, традиції, звичаї та життя загадкової Японії в межах заходів, які заплановані в ході проведення Року Японії  в Україні (Указ Президента України від 11 січня 2017 року № 1 «Про оголошення 2017 року Роком Японії в Україні») учні та вихованці закладів міста зможуть якнайдокладніше розкрити таємниці загадкової країни та отримати нові знання з різних галузей та сфер життя японців.


    Саме з цією метою учнівським та педагогічним колективом Знам’янської ЗШ І-ІІІ ступенів № 7 розпочато активну роботу по вивченню японської історії, культури та традицій шляхом оформлення виставки-експозиції «Культура Японії» (педагог-організатор Хрипта О.М.), проведено ряд тематичних інформаційно-пізнавальних хвилин (класні керівники 1-11 класів), але найголовнішою та найвагомішою подією квітня 2017 року стала зустріч учнів школи, організована вчителем фізичної культури Сидоренком В.В. з вихованцями ГО «ДМО» «Нове покоління», на чолі з головою організації Немічевим Сергієм Сержовичем та тренером Флоренцевим Станіславом Сергійовичем, володарем чорного поясу «Джиу-джитсу». Учні та викладачі, присутні  на заході, отримали безліч позитивних вражень від виступу вихованців  організації та від спілкування з тренером,  який продемонстрував техніку ведення ближнього бою з одним або кількома суперниками, зі зброєю та без неї. В ході презентації японського бойового мистецтва «Джиу-джитсу» гостям ГО «Нове покоління» вдалося зацікавити учнів,    привернути їх увагу до Японської культури, традицій   та історії,  а головне - сприяти активізації  уваги молоді до «мистецтва гнучкості» - Джиу-джитсу. 


Заступник директора з  виховної роботи 
Знам’янської ЗШ І-ІІІ ступенів № 7
Попова Т.М.

 

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 358 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz