П`ятниця, 26.04.2024, 13:25
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Травень » 3 » Знай наших!
10:47
Знай наших!

Знай  наших!

    Весна пора краси, молодості пісні та танцю, тому не дерма навесні  проводиться багато різножанрових  мистецьких проектів, конкурсів та фестивалів.  Так колективи нашого закладу завжди беруть участь у регіональних та Міжнародних мистецьких конкурсах та фестивалях.
28 квітня хореографічний колектив сучасного танцю «Екстраверт» (керівники М.Стукаленко, К.Степанова) Центру дитячої та юнацької творчості брав участь у регіональному фестивалі – конкурсі мистецтв «Сонячні танці» в місті Олександрія з хореографічними постановками «Круті малята» та «Що таке кохання?». Вихованці  вибороли I місце в молодшій віковій категорії та приз глядацьких симпатій. 
Цей фестиваль став своєрідним трампліном для вихованців, адже наступним кроком стала участь колективу у Міжнародному фестивалі – конкурсі мистецтв «На хвилях Дніпра» в місті Києві, який проходив  30 квітня та 1 травня. Вихованці заявили про себе хореографічними композиціями «Тільки для тебе» та                     «До останнього подиху». Приємно зазначити, що серед багатьох колективів з усієї України, колектив «Екстраверт» виборов II почесне місце в старшій віковій категорії в номінації - сучасна хореографія.
Хореографічний колектив сучасного танцю «Екстраверт» висловлює слова вдячності міському голові С.І. Філіпенко та депутатському корпусу Знам’янської міської ради за надану фінансову допомогу для участі колективу у фестивалях.
 

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 450 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz