П`ятниця, 26.04.2024, 13:46
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Квітень » 20 » Проведення МО школи передового досвіду в ДНЗ №8 «Світлячок»
15:34
Проведення МО школи передового досвіду в ДНЗ №8 «Світлячок»

Проведення МО школи передового досвіду в ДНЗ №8 «Світлячок»

Днями в ДНЗ №8 «Світлячок» відбулося засідання методичного об’єднання Школи передового досвіду на тему: «Сучасний погляд на взаємодію педагогів і батьків. Організація спільних заходів з батьками по вихованню національно-патріотичних почуттів у дітей», під час якого учасники МО переглянули як одну з інноваційних форм роботи з батьками – Бенефіс української родини. Вихователі старшої групи «ВЕСЕЛЯТА» Ю.Бєлугіна та В.Кучаєва об’єднали в цьому заході дві такі важливі проблеми, як робота з батьками на сучасному етапі та національно-патріотичне виховання дошкільників. Виховання наших дітей – майбутніх громадян України – її справжніми патріотами, є одним з найважливіших завдань, які повинні розв’язувати спільними зусиллями і ДНЗ, і сім’я.
До проведення цього заходу разом з дітьми готувалися і їхні батьки: вчили вірші, готували музичні номери, малювали родинні газети та герби сімей, готували українські національні страви. 
Проникливо і душевно звучали вірші про мову у виконанні Вані та О. Легенької, про вишитий рушник у виконанні Л.Г. Козішкурт, дивовижний театр рук у виконанні Тимура і О.Первіненко, Валерії та С. Ворачек – Скляр, Жені та О.Хріненко на мелодію української народної пісні «Ой, у вишневому садку» нікого не залишив байдужим і зірвав хвилю оплесків у присутніх. Чудові патріотичні пісні у виконанні дітей про Україну, родину, батьків, рідну Знам’янку, матусину долю схвилювали усіх своєю проникливістю, мелодійністю, душевністю. Сімейне тріо родини Єрмолаєвих зворушливо виконало пісню на слова Т.Г.Шевченка «Садок вишневий коло хати», родина Маргарити Первіненко представила свій танцювальний талант – сучасний танок в стилі хіп-хоп. Полонила серця всіх присутніх іскрометна «Лезгінка» у виконанні Месроба Бегіняна та лірична вірменська мелодія, яку виконав на кларнеті В.С. Бегінян. Батьки розповідали про свої сімейні традиції, походження своїх прізвищ, знайомили з гербами своїх сімей, матусі поділилися секретами сімейних страв, представили виставку вишивок, плетива, виробів зі стрічок, бантів, бісеру, солодкого печива. В невимушеній обстановці батьки співали народних пісень, грали в ігри, спілкувалися, і насамперед, вчилися самі і вчили своїх дітей любити, шанувати рідну Батьківщину, її історію, звичаї та традиції. 
             

          Ось так живуть родини
          У нашій любій Україні.
          Тож будемо дружньо і завзято
          Рід наш красний прославляти,
          Україну – рідну неньку
          Будемо шанувати.
 

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 356 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz