Субота, 27.04.2024, 08:14
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Січень » 16 » Засідання психолого-педагогічного семінару
14:11
Засідання психолого-педагогічного семінару

Засідання психолого-педагогічного семінару

Відбулось чергове засідання психолого-педагогічного семінару на тему « Організація взаємодії суб’єктів педагогічного процесу в умовах позитивного мікроклімату». Відкрила семінар заступник директора з НВР Ярова В. І., яка зазначила, що функціональний простір сучасної школи повинен забезпечувати не тільки розвиток творчого потенціалу школяра, а й зберігати  та зміцнювати  його фізичне  та психічне здоров’я. Шлях до вирішення цієї проблеми один-єдиний: комфортне співіснування всіх учасників навчально-виховного процесу.

Ярова В. І. запросила до розмови всіх присутніх, а розпочала його психолог школи Мухіна А. О., яка у вигляді електронної презентації розкрила питання толерантного спілкування як основи здорового життя. Вчитель української мови і літератури Чістякова О. О. зупинилась на особистому баченні ролі комфортного шкільного середовища, яке допомагає їй працювати і отримувати задоволення від досягнутого. Вчитель біології Дубровська Г. М. поділилась з присутніми рецептами, порадами, як зберегти психічне здоров’я, вчитель географії Темна А. П. презентувала власний досвід про те, як діяти в конфліктній ситуації. Зі своїми надбаннями про виховання колективом, щоб уникнути конфліктної ситуації, поділилась вчитель початкових класів Степанова Л. А.  Вчитель зарубіжної літератури Свірбій С. А. розкрила питання, як можна пов’язати толерантність з вимогливістю. Директор школи Корж Р.О. задіяла весь колектив в розв’язанні психолого-педагогічних задач.

Підвела підсумок засідання семінару Ярова В. І., яка озвучила думку про те, що учитель – це, передусім, організатор людського спілкування засобами свого предмету. І, мабуть не має значення, чи добре учень знає предмет конкретного учителя. Набагато важливіше, чи склалися між учителем і учнем такі взаємини, які дозволяють учневі вважати викладача Вчителем. Учителем, якому можна вірити. Вчителем, перед яким можна не соромитись своїх промахів. Вчителем, якого хочеться торкнутися всіма фібрами своєї душі…

 

Заступник директора з НВР

Ярова В. І.

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 399 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz