Субота, 27.04.2024, 04:44
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Листопад » 21 » «Тернистий шлях до свободи»
14:14
«Тернистий шлях до свободи»

«Тернистий шлях до свободи»

Вшановувати патріотизм і мужність громадян, які в лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору, прищеплювати любов до Батьківщини, зберегти та донести до учнів об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, розвивати бажання стати гідними громадянами своєї держави – мета виховного заходу «Тернистий шлях до свободи», підготовленого та проведеного 18 листопада, в День пам’яті «Герої не вмирають», бібліотекарем Свірбій С.А. Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7.

         Щемливі спогади про трагічні події на Майдані стискали серця небайдужих, а перегляд відеоматеріалів, підготовлених вчителем історії Москаленком М.С., став нагадуванням про масштаби руйнівного впливу. Від побаченого у декого перехоплювало подих, а декому на очі навертали сльози.

         Нестримним потоком емоцій, болю, спогадів, жалю, скорботи, відчаю та все-таки віри у світле майбутнє, лунали слова з вуст молодих, натхненних подвигами вірних синів та доньок неньки-України, ведучих заходу Рогова Данила та Мізерної Катерини, а також учнів-декламаторів

         Учасники заходу, якими стали учні 8- 11 класів, мали змогу вкотре почути спогади та розповіді очевидця, колишнього учня закладу, а донедавна ще й учасника подій АТО на Сході України, головного сержанта командира гармати 93-ї частини міста Дніпропетровська Кузьменка Владислава Юрійовича про нелегкі часи, запеклі бої, радість від кожного успішного кроку до перемоги над ворогом, тренування, нестерпні очікування, а головне - заклик любити свою країну, бути патріотом та робити все можливе для майбутнього розвитку України.

         Героям майдану і воїнам-захисникам України, які загинули за світле майбутнє України, присвячено хвилину мовчання.

         Безмовні плакати, створені учнями до Дня Гідності та Свободи, говорила самі за себе, фото бійців, виставка матеріалів про патріотів Революції Гідності та Героїв АТО, а головне – прапори із написами воїнів – це унікальні речі, які не залишають байдужими нікого.

         На завершення заходу учні мали змогу долучитися до акції на підтримку воїнів АТО, залишивши свої думки та побажання на жовто-блакитних хустинках, які згодом будуть передані Захисникам волонтерами ГО «Майдан». А одну з них під гучні оплески присутніх вручено Владиславу Кузьменку, гостю свята, як нагадування про відданість, патріотизм у боротьбі за відстоювання Честі, Гідності та Свободи своєї Батьківщини.

 

            Заступник директора з ВР

ЗШ І-ІІІ ст.. № 7

Попова Т.М.

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 280 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz