П`ятниця, 26.04.2024, 07:53
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Жовтень » 11 » Її величність – Книга
13:25
Її величність – Книга

Її величність – Книга

Нам важко навіть уявити світ, в якому немає книги. До книги ми звикаємо з самого дитинства, вона розкриває перед нами дивовижні таємниці життя та дає корисні поради у важку хвилину, вчить розуміти самих себе. Знання, що ми отримуємо із книг, дозволяють нам рухатися вперед, не витрачаючи час на відкриття того, що вже комусь відомо. Книзі ми завдячуємо тим, що й сьогодні можемо насолоджуватися шедеврами давньої літератури. Як влучно пише І. Франко:

«Спілкування з книгою допомагає людині розвиватися та вдосконалюватися. Адже для того, щоб зрозуміти зміст, який автор прагне донести до читача, треба читати вдумливо, уважно, підключати свій власний досвід, вміти аналізувати інформацію. І якщо читачеві це вдається, то перед ним розкривається цілий світ цікавих подій, глибоких душевних переживань, інтелектуальних відкриттів…»

У всі часи до книги ставилися як до святині, тож і сьогодні ми вшановуємо її величність – Книгу. У рамках проведення тижня шкільної бібліотеки у НВК «Знам’янська ЗШ I-III ст. №2 – ліцей» організовано і проведено свято книги з учнями 5-А, 5-Б, 5-В, 6-А, 6-В класів. Захід відбувся в актовій залі закладу, де бібліотекарем було оформлено книжкову виставку «Книга-мудрість століть». Під час заходу звучали вірші про книгу у виконанні учнів 8-Б класу. Свої знання з літературознавства діти продемонстрували відповідаючи на запитання вікторин. Учні 6-В класу підготували інсценівку, а учні 6-А класу - флеш-моб. Позитивними емоціями супроводжувались перегляди мультиплікаційних фільмів і «Єралашу» про книгу.

Бібліотекар НВК

Романова А.В.

Категория: НВК №2 | Просмотров: 307 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz