Субота, 27.04.2024, 20:55
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Березень » 30 » Засідання міського методичного об’єднання
17:10
Засідання міського методичного об’єднання

Засідання міського методичного об’єднання

   З проблеми впровадження ІКТ в навчально – виховну роботу початкової школи  30 березня проведено засідання міського методичного об’єднання у Знам’янській ЗШ І – ІІІ ст. №1 ім. Т.Г. Шевченка.

   Для створення позитивного настрою учасників семінару, підвищення мотивації до практичної діяльності, зняття емоційної напруги практичний психолог Каракаш’ян Н.М. провела з вчителями психологічні ігри та вправи, спираючись на інноваційні технології.

    Керівник шкільного методичного об’єднання вчителів початкових класів  Сірук О.П. продемонструвала своїм колегам презентацію «Розвиток розумових та пізнавальних здібностей  учнів через використання інноваційних форм роботи та ІКТ на уроках в початковій школі», в якій не тільки звернулась до теоретичних витоків даної проблеми, а й розповіла про практичне застосування вчителями  школи засобів ІКТ у навчально-виховному процесі.

    У першому класі вчитель Гончаренко Л. О. провела урок з природознавства на тему «Дикі тварини рідного краю». Учні першого класу разом з допитливими героями здійснили мандрівку до «Лісової школи». За активну участь на уроці учні отримали медалі «Юного захисника природи».

      У 3-А класі (класний керівник Воротинська Т.І.) на годині спілкування з теми «Птахи нам на крилах весну принесли» діти поглибили свої знання про птахів, їх значення у природі та житті людини. Під час уявної подорожі розвивали пізнавальні інтереси, екологічне мислення. На згадку про свято дітям вручили смачні подарунки: тістечка у вигляді птаха – жайворонка.

Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 385 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz