Субота, 27.04.2024, 05:33
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Березень » 10 » Вшанування пам’яті незламного патріота Т. Г. Шевченка
17:23
Вшанування пам’яті незламного патріота Т. Г. Шевченка

Вшанування пам’яті незламного патріота Т. Г. Шевченка

Щороку  українці  вшановують  пам’ять  «поета,  якого до того  не мали:  поета для всіх, поета  народного, поета гноблених, але не скорених»,  борця за незалежність нашої Батьківщини, незламного патріота   Т. Г. Шевченка. Не залишилися байдужими до цієї події  й учні та вчителі  НВК.

 У перший день весни кольоровою веселкою засяяли малюнки учнів 2-6 класів  за мотивами творів Кобзаря ( учитель Щиголь Н. О.) , розлилися найніжнішими  передзвонами  пісні на слова віршів поета в он-лайн форматі ( Волкодав В.А. ) . Спонукали до творчого пошуку, дослідження краєзнавчих куточків Знам’янщини роботи  учнів 8-их  класів  « Пам’ятник Шевченку в моєму місті» ( Ніколаєва О. В.).  Знайомство з Шевченком – прозаїком відбулося під час літературних читань серед учнів 8-9 класів ( Осадча Н. О.). Цікаво та нестандартно пройшли інформаційні хвилинки  «Ти другом, братом і сестрою сіромі стала» ( Давидова Т. А.) . Яскравим доповненням  до проведених заходів стала художня галерея « І словом, і пензлем» ( Безик Л. О.) . Порівняти художнє прочитання творів Кобзаря з  баченням кіномитців допоміг перегляд фільмів, знятих за мотивами його творів. Завершення тижня було не менш емоційним. Учні 5-11 класів мали змогу продемонструвати  навички виразного читання поезій Шевченка у рамках конкурсу «Я на сторожі коло них поставлю слово…»

Квіти, покладені до  пам’ятника Шевченка, стали символом любові українського народу до поета, який «вогненною піснею, віщим неприборканим словом»  щоразу будить у людських серцях надію і віру на  краще життя.

Учителі української мови НВК

Категория: НВК №2 | Просмотров: 325 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz