Середа, 08.05.2024, 03:43
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Березень » 10 » Вшанування пам’яті великого Кобзаря
12:19
Вшанування пам’яті великого Кобзаря

                 Вшанування памяті великого Кобзаря

         У березневі дні, коли уже розтанули сніги та ожила після довгого зимового сну чарівна природа, вся Україна відзначає день народження нашого видатного поета, художника, громадського діяча, сина українського народу, великого Кобзаря – Т.Г. Шевченка. Т.Г. Шевченко – це наша душа, наша мудрість і сила, це ім’я назавжди залишиться в історії, його з гордістю вимовляє, пам’ятає та шанує людство. Вогонь його незламної душі запалив у наших серцях, серцях наших дітей іскру Віри, Надії, Любові до рідної землі, свого народу.

         9 березня в ДНЗ №8 «Світлячок» з нагоди 202-ї річниці з дня народження великого Кобзаря відбулося літературно-музичне свято «Нехай нам сяє зірка Тараса» за участю дітей середньої та старших груп закладу. Під час цього заходу малята  декламували вірші Т.Г. Шевченка «Заповіт», «Встала весна», «Садок вишневий коло хати», «Тече вода з-під явору», «По діброві вітер віє», «Світає…», «Зоре моя вечірняя» та ін., які підготували вдома з батьками, які є активними учасниками усіх відкритих заходів дошкільного закладу, співали пісні, покладені на вірші великого Кобзаря «Зацвіла в долині» та ін., урочисто слухали пісню «Реве та стогне Дніпр широкий» у виконанні капели бандуристів.

         Усі малята, які прийняли участь в цьому заході були нагороджені медалями «Шанувальнику поезії Т.Г. Шевченка», отримали гарні позитивні емоції, відчули себе справжніми українцями, гідними представниками майбутнього України, патріотами своєї держави – адже це одне з пріоритетних завдань дошкільної освіти сьогодення.

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 433 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz