Субота, 27.04.2024, 02:41
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Березень » 2 » Завітали гості з КЗ КОІППО імені В.Сухомлинського
10:06
Завітали гості з КЗ КОІППО імені В.Сухомлинського

Завітали гості з КЗ КОІППО імені В.Сухомлинського

  Нарешті закінчилися зимові канікули. І дітлахи,  неначе стрімка гомінка ріка,  заповнили стіни закладу. Під час уроків життя неначе завмирає, у коридорах панує тиша, а в класах напружена робота, адже стільки потрібно надолужити.  Ми почали працювати на повну силу.

   А 25 лютого до нашого дружнього колективу завітали гості з КЗ КОІППО імені В.Сухомлинського Ревнивцева О.В., завідувач науково-методичної лабораторії гуманітарно-естетичних дисциплін, Маранська І.А., методист науково-методичної лабораторії гуманітарно-естетичних дисциплін, Мінич Г.В., методист науково-методичної лабораторії гуманітарно-естетичних дисциплін. Ми розповіли про роботу закладу, проблеми і досягнення.  Показові уроки провели Іваненко І.Є., Павленко І.М., Волкодав В.А., Давидова Т.А. і вкотре підтвердили високий статус закладу. Учителі продемонстрували свою професійність, майстерність, уміння провести урок відповідно до сучасних вимог. Учителі зарубіжної літератури, показуючи презентації, створені учнями, використовували проектор, ноутбук. Волкодав  В.А провела   урок за допомогою мультимедійного комплексу, який нещодавно встановили  у нашому закладі.

     Позитивно оцінили роботу закладу  вимогливі перевіряючі. Вони зробили висновок, що знання, набувають наші учителі на курсах підвищення кваліфікації, успішно втілюються у практику. Але, зрозуміло, нам є ще над чим працювати. І  все ж хочеться подякувати Ользі Володимирівні, Ірині Андріївні та Галині Василівні за тактовність в оцінках та зауваженнях, мудрі підказки, виваженість, толерантність, відчуття поваги до вчителя.

 

Категория: НВК №2 | Просмотров: 372 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz