П`ятниця, 26.04.2024, 06:33
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Березень » 1 » ЗДОРОВ’Я МАТИ - ВІК БІДИ НЕ ЗНАТИ
16:55
ЗДОРОВ’Я МАТИ - ВІК БІДИ НЕ ЗНАТИ

ЗДОРОВ’Я МАТИ  - ВІК БІДИ НЕ ЗНАТИ

Все більш актуальним в нашому сьогоденні постає питання здорового способу життя. Вибір способу життя має вплив на стан здоров’я, закладає фундамент гарного самопочуття, зміцнює захисні сили організму та розкриває його потенційні можливості.

Запобігаючи шкідливим звичкам, формуючи вміння і навички учнів щодо власної безпеки, з метою розуміння відповідальності за вчинки та їх наслідки і бажання зберегти власне здоров'я,  в НВК «Знам’янська ЗШ №2 - ліцей», з учнями 11-А класу, проведено інформаційний тюнінг «Бережи здоров’я змолоду!» В бібліотеці закладу оформлена  виставка-інсталяція «Обери здоровий спосіб життя». Заходи організовано до тижня безпеки життєдіяльності бібліотекарем А.Романовою.

Учням надано інформацію про шкідливі звички, ознайомлено із статистичними даними. Наведено сім основних правил за допомогою яких можна досягти бажаних результатів по збереженню власного здоров’я.

Що гарантує відсутність захворювань? Чи потрібно займатися спортом та  загартовувати організм? Як и чим  харчуватися? Чому потрібно дотримуватися режиму дня? На питання, які зацікавили  учнів, одержано вичерпну відповідь.

Маємо надію захід проведено не даремно. Діти зробили висновок:  збереження власного здоров'я  - найвищої цінності людини - багато в чому залежить тільки від них самих і погодилися з думкою, що здоровий спосіб життя допомагає позбутися поганих звичок, знайти гармонію в житті і попереджує захворювання. В країні гостро стоїть проблема виховання здорової молоді, тож будьмо здоровими!

 

Романова А.

бібліотекар НВК

Категория: НВК №2 | Просмотров: 498 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz