П`ятниця, 26.04.2024, 03:04
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Лютий » 23 » Комільфо-дискусія з використанням гри
13:21
Комільфо-дискусія з використанням гри

  Комільфо-дискусія з використанням гри:

                         «Країна Вихованих і Ввічливих Людей»

    Суспільство може досягти розвитку тоді, коли буде складатися з розвинутих особистостей, які уміють гарно вчитися, використовувати свої знання на практиці, гарно поводитись в колективі, громадських місцях, уміти дружити і цінувати один одного.

 

Ти проживаєш в суспільстві людському,

Є порядки свої і закони у ньому.

Правил багато, на все це зважай!

Найголовніше — себе поважай.

 

     Себе поважати — це означає поводитись так, щоб з тебе брали приклад, щоб твоя поведінка викликали повагу і захоплення, а не осуд.

    Знати, завжди і всюди  виконувати правила поведінки потрібно й для особистої безпеки. Така людина ніколи не потрапить у біду, її завжди обминатиме лихо.

     З метою узагальнення знань учнів про правила поведінки вдома, в школі, в громадських місцях, виховання шанобливого ставлення до старших, батьків, взаємоповагу, ввічливість, розвитку пам’яті, логічного мислення, зв’язного мовлення, уваги, уяви, навичок комунікативності в НВК «Знам’янська ЗШ №2 - ліцей» з учнями 5-В класу, бібліотекарем закладу Романовою А., проведено комільфо-дискусію«Країна Вихованих і Ввічливих Людей»  з використанням гри:«З добрим другом і дорога коротша.»

    Діти ознайомились з загальними правилами поводження в суспільстві, дискутували, що ховається за словами «етика спілкування удома, в школі, в громадських місцях», відгадували загадки з ввічливими словами, добирали ввічливі слова, щоб закінчити прислів’я і приказки, обговорювали етичні ситуації,  слухали оповідання В.Осєєвої «Чарівне слово», байки С. Гордієнка «Секрети поведінки у школі і дома.» Дуже цікаво і повчально пройшла гра. Лунала мелодійна музика, декламувались вірші.

   Класний керівник Безугла О.М. звернула увагу на негативні  риси характеру, які впливають на поведінку та емоційний стан учнів.

   Запрошена на захід методист міськво Босненко М.М. зауважила про доречність і необхідність проведення таких заходів в закладах освіти.

   Учасники заходу зробили висновок, що гарна поведінка залежить тільки від них самих і щоб шкільне життя  було цікавим і безпечним  треба обов’язково дотримуватись правил поведінки, тому, що від них  залежить і успішність, і здоров’я, і майбутнє.

Романова А.

бібліотекар НВК

Категория: НВК №2 | Просмотров: 401 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz