П`ятниця, 26.04.2024, 14:46
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Лютий » 16 » Святкування свята Стрітення
10:16
Святкування свята Стрітення

Святкування свята Стрітення
в ДНЗ №8 «Світлячок»


    15 лютого в Україні святкують свято Стрітення. В ДНЗ №8 «Світлячок» (завідувач Клименко С.Г.) вихователі старших груп Рогова В.Ю. і  Вороніна О.П. та музкерівник Паніна Г.А. створили для дітей справжнє свято з веселими іграми, змаганнями, пригощенням для малят у вигляді жайворонків. Не обійшлося на святі і без чарівних гостей квітучої та дзвінкоголосої Весни (вих. В.Рогова) та поважної пані Зими (вих. О.Вороніна), адже це свято зустрічі цих пір року, під час якої вони змагаються, хто ж переможе Зима чи Весна.
    Цікавим сюрпризним моментом на святі стало запалювання свічки-громовиці, яка є символом Стрітення. Діти із задоволенням читали вірші про зиму, її веселі розваги, про свято Стрітення, співали пісні про зиму та наближення весни, танцювали з Зимою танок «Метелиця».
    В ході спортивного свята малята передавали м’яч, долали перешкоди, стрибали через сніжинки, стрибали у мішках, перетягували канат, збирали квіти для своїх пір року, а допомагали своїм командам Весна та Зима. Змагання закінчилося з рахунком 6:6, а отже, перемогла дружба і кожна пора року прийде у відведений їй природою час і буде залишатися з нами скільки їй потрібно.
    Наприкінці свята Зима з Весною пригостили малят печивом у вигляді птахів жайворонків, що символізують скорий прихід довгоочікуваної Весни.
    Знайомлячи вихованців з різноманітними народними святами, звичаями та традиціями святкування, ми залучаємо дітей до народознавства, формуємо у них національну свідомість, гордість за свою приналежність до такої нації, як українці, повагу до народних традицій.

    

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 642 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 4.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz