П`ятниця, 26.04.2024, 12:00
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Січень » 28 » Методичне об’єднання старших медичних сестер в ДНЗ №8 «Світлячок»
16:19
Методичне об’єднання старших медичних сестер в ДНЗ №8 «Світлячок»

Методичне об’єднання старших медичних сестер 
в ДНЗ №8 «Світлячок»


    27 січня 2015 року в ДНЗ №8 «Світлячок» пройшло методичне об’єднання старших медичних сестер ДНЗ за проблемою «Підвищення науково-теоретичного рівня поліпшення методичної та теоретичної підготовки та зростання професійної майстерності старших медичних сестер ДНЗ».
    На МО були присутні методист міського відділу освіти з дошкільного виховання Скляровська Л.Д., завідувач ДНЗ №8 Клименко С.Г., керівник МО старших медсестер Клубченко О. та старші медсестри ДНЗ міста. На засіданні МО були розглянуті такі питання:
1. Ознайомлення з новими нормативно-правовими актами щодо організації оздоровчо-профілактичної роботи в ДНЗ;
2. Репрезентація примірного двотижневого меню;
3. Інтерактивна вправа «Рефлексивна долонька».
   З доповіддю виступила старша медсестра ДНЗ №8 Гуйван Л.В., яка познайомила присутніх з новими нормативно-правовими актами щодо організації оздоровчо-профілактичної роботи в ДНЗ, з тим, як організовано оздоровчо-профілактичну роботу в ДНЗ №8: щоденне проведення ранкової гімнастики, гігієнічної гімнастики після денного сну, загартовуючих процедур, постійної рухової активності у різноманітних формах, проведення спеціальних комплексів вправ для профілактики плоскостопості, для формування правильної постави, для профілактики респіраторних захворювань, проведення різноманітних масажів (точковий масаж за методикою А. Уманської, су-джок терапія, масажі горіхами, каштанами, шишками, олівцями, камінчиками, пляшками, початками кукурудзи та ін., ходьба по «доріжках здоров’я», по ребристій дошці, доріжках з квасолі, гороху, кукурудзи, дисках, наповнених піском, різними крупами та ін.) та самомасажів (для вушок, носика, гімнастики для очей, пальчикові ігри), використання дихальних гімнастик, психогімнастик, ігор-медитацій, аромотерапії, рухливих ігор на свіжому повітрі, кварцевання приміщень ДНЗ, дотримання теплового режиму провітрювання, чітке дотримання санітарно-гігієнічних норм, широке використання лікувальних можливостей часнику, цибулі та ін. Крім цього старша медсестра Л.Гуйван презентувала примірне двотижневе меню, яке включає всі необхідні компоненти для здорового і повноцінного розвитку дітей та провела з присутніми слухачами інтерактивну вправу «Рефлексивна долонька», яка допомогла визначити результативність проведеної роботи. Проведе методичне об’єднання отримало схвальну оцінку присутніх слухачів.

 

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 756 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz