П`ятниця, 26.04.2024, 08:26
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Листопад » 26

Педагогічна година в ДНЗ №4

 

  Вихователем – методистом ДНЗ №4 Головановою О.О. проведена педагогічна година під час якої педагогічний колектив, готуючись до відкритих переглядів за темою: «Педагогіка толерантності – вимога сучасності», мав змогу зануритися у дану проблематику та намітити етапи підготовки та показу різноманітних аспектів даного поняття в роботі з дітьми. Адже визначення пон ... Читати далі »

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 363 | Добавил: znamosvita | Дата: 26.11.2015 | Комментарии (0)

Відкриті перегляди у ДНЗ №4 
за темою: «Педагогіка толерантності – вимога сучасності»

      25.11.2015 року в ДНЗ №4 проведені відкриті перегляди занять, в ході яких педагоги закладу мали змогу показати свою майстерність під час розкриття теми: «Педагогіка толерантності – вимога сучасності». 

  Під час проведення колективних переглядів вихователь Макущенко Н.А. продемонстрували свою педагогічну майстерність і професіоналізм у роботі з дітьми ІІ молодшої групи. Діти мали змогу закріпити знання про сім’ю, про стосунки між членами родини за допомогою родинних дерев, які були виготовлені разом з батьками та різноманітних ігрових прийомів, адже сім’я це перші прояви любові до рідного слова, до рідної пісні, до рідної землі, до Батьківщини. Виховання в сім’ї займає одне з найважливіших значень. Підсилило враження дітей від заняття введення казкового героя Зайчика із Зайчихою (роль виконала вихователь Дордюк С.В.)

     В середн ... Читати далі »

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 462 | Добавил: znamosvita | Дата: 26.11.2015 | Комментарии (0)

Методичне об’єднання вчителів-логопедів у ДНЗ №4 
на тему: “Розв'язання корекційних та освітніх завдань на заняттях з дітьми, 
які мають порушення мовлення” 

     Основним завданням логопедичної діяльності в дошкільному закладі є визначення порушень мовленнєвого розвитку дітей, подолання мовленнєвих вад з урахуванням механізмів їх виникнення та з опорою на найбільш збережені компоненти мовленнєвої та пізнавальної діяльності.

      На методичному об’єднанні було переглянуто заняття на тему: «Диво Осінь», яке провела вчитель – логопед Демченко Н.М.. Основне завдання даного заходу полягало у розвитку пізнавального інтересу дітей до осінніх явищ та здійсненні корекційної роботи щодо виправлення мовленнєвих порушень. Протягом заняття діти збагачували номінативний та предикативний словники з цієї теми. 
     Після заняття під керівництвом методиста з дошкільного виховання Скляровської Л.Д., методиста міської психолого-медико-педагогічної к ... Читати далі »

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 461 | Добавил: znamosvita | Дата: 26.11.2015 | Комментарии (0)

    24 листопада 2015 року учні 9-11 класів навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 2 - ліцей» зі своїми педагогами  зібрались актовій залі, щоб у глибокій скорботі низько схилити голови перед пам’яттю Героїв Небесної Сотні, які боролися за честь, правду, гідність  і віддали своє життя за Україну. Щороку ми вшановуємо пам'ять героїв України минулих століть. Нажаль, ми самі стали сучасниками  ще однієї масової трагедії нашої країни. Всі учасники заходу, затамувавши подих, переглянули фільм українських та британських документалістів, присвячений Революції гідності, під назвою «Палаюча зима». Знову і знову перегортали подумки сторінки тих визначних для України і, водночас, страшних подій. Знову і знову вдивлялись в обличчя цих молодих людей, які не шкодуючи власного здоров’я і життя, боролись за наше з вами гідне майбутнє, за наше з вами право на вибір.

   Ми закликаємо вас сьогодні згадати  усіх Героїв, які поклали свої голови за Україну. Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, даст ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 289 | Добавил: znamosvita | Дата: 26.11.2015 | Комментарии (0)

                                                                         "Мотивована людина не буває лінивою" 
                                                                                                                Андрій Руденко


    Кожна людина унікальна! Головне допомогти їй знайти себе в житті! Саме це і намагався дати  зрозуміти кожному учневі  Андрій Руденко на мотиваційному семінарі, який відбувся в актовій залі НВК «Знам’янськазагальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей» 20 листопада для учнів10 – 11класів.
     Андрій Руденко - керівн ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 454 | Добавил: znamosvita | Дата: 26.11.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz