П`ятниця, 26.04.2024, 11:05
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Листопад » 18 » День відкритих дверей в ДНЗ №6 "Сонечко"
15:35
День відкритих дверей в ДНЗ №6 "Сонечко"

День відкритих дверей в ДНЗ №6 "Сонечко"

    13 листопада 2015 року в дошкільному навчальному закладі № 6 «Сонечко» для батьків вихованців  пройшов День відкритих дверей. Батьки разом з дошкільнятами відвідали «Місто Рятувальників».
    Спочатку відбулося урочисте відкриття роботи  «Містечка Рятувальників» на подвір’ї ДНЗ.
    Розповідь інспектора Державної пожежно-рятувальної частини  №18   Шмалька  Юрія Олексійовича про роботу пожежних знайшла підтвердження в практичному показі роботи рятувальників. Для ліквідації умовної пожежі в приміщенні садочка викликали пожежну машину . Рятувальники не тільки «ліквідували» пожежу , а й « спасли» дитину . Також  рятувальники вдало загасили пожежу,яка виникла на майданчику ДНЗ. Робота рятувальної техніки та оснащення рятувальників  викликали у дітей не тільки захоплення, а і бажання поставити багато запитань рятувальникам.
    Далі дійство відбувалося в приміщеннях ДНЗ.  Малюкам І молодших груп було запропоновано переглянути мультфільм «Кицин дім». Діти ІІ молодших груп приймали участь в дидактичній грі « Що потрібно рятувальнику для роботи».Вихованці  середніх в спортивному залі груп   змагалися між собою в конкурсі «Юні рятувальники на смузі перешкод».  Дошкільнята старших груп стали учасниками конкурсу малюнків «Рятувальник - очима дітей».
    Батьки вихованців переглянули фільм «Зона уваги».
    Всі діти і батьки зібрались в музичному залі і переглянули виступ учнів ,які раніше відвідували цей садок, НВК "ЗШ№2 – ліцей".
 Діти групи №8 та вихователь Т.Акіменко виконали танцювальну композицію «Приборкання вогня».     
    Вихователь Т. Кулікова  провела ігрову програму .Всі присутні швидко відгадували за описом пожежний інвентар, змагалися у відгадуванні загадок на знання протипожежних правил. Конкурси  для батьків «Хто швидше зав’яже марлеву пов’язку собі та дитині», «Знайди знаки протипожежної безпеки» надали змогу і батькам закріпити свої знання на практиці.
    Інспектор Державної пожежно-рятувальної частини Шмалько Ю.О., завідувач ДНЗ Остроушко І.І. вручили групам  «Посвідчення юних рятувальників»,літературу на протипожежну  тематику.  
   Батьки  продовжили роботу в   експертно-консультативному центрі. Їх увазі була представлена виставка консультативно-методичних матеріалів на протипожежну тематику «Рятівник –інформ». Проведена консультація на тему « Створення умов протипожежної безпеки вдома  .Надання першої долікарської допомоги.» Відбувся брифінг «Запитай у спеціаліста». Та і батькам було запропоновано письмовий залік,де вони  відповідали на запитання вихователів-експертів по  матеріалам ,з  якими в свою чергу педагоги ознайомлювали батьків протягом Тижня знань безпеки життєдіяльності.
   В заключній частині дня відкритих дверей всі присутні прийшли до висновку – «Тільки разом можна зробити життя безпечним!».

                                                                                                                                                                                  І.Остроушко

 

 

 

Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 878 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz