Неділя, 05.05.2024, 07:35
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Жовтень » 8 » Підсумки проведення ІІ етапу міських змагань з футболу у ІІІ віковій групі на призи клубу "Шкіряний м'яч"
13:17
Підсумки проведення ІІ етапу міських змагань з футболу у ІІІ віковій групі на призи клубу "Шкіряний м'яч"

Щорічно у відповідності до Регламенту змагань з футболу на призи клубу "Шкіряний м'яч" проходить другий етап міських змагань з футболу на призи клубу "Шкіряний м'яч". У жовтні місяці 2015/2016 навчального року підведені підсумки фінальних змагань з футболу серед школярів на призи клубу "Шкіряний м'яч" у ІІІ віковій групі. Треба відзначити, що суддівською колегією у складі заступника директора комплексної дитячо-юнацької спортивної школи В.Махині, тренерів комплексної дитячо-юнацької спортивної школи С.Грінкевича, та В.Лень проведена велика робота по організації та проведенню змагань, а також визначенню переможців. У запеклій боротьбі:

  • ІІІ місце зайняла команда школярів 2005 року народження ЗШ І-ІІІ ступенів №1 - керівник О.Нікіфорова;
  • ІІ місце зайняла команда школярів 2005 року народження ЗШ І-ІІІ ступенів №3 - керівник О.Йовенко;
  • І місце зайняла команда школярів 2005 року народження ЗШ І-ІІІ ступенів №6 - керівник О.Степаненко.

У відповідності до наказу начальника відділу освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради Л.Грекової команди – переможці нагороджені грамотами та дипломами відділу освіти. Наш постійний спонсор змагань з футболу на призи клубу "Шкіряний м'яч" кандидат в депутати обласної ради від об'єднання "Самопоміч" Ігор Матвєєв надав цінні подарунки - шкіряні м'ячі, які від спонсора змагань вручив головний спеціаліст відділу освіти В.Мурга.

Освітяни вітають переможців, дякують спонсору за благодійну підтримку та сприяння розвитку футболу на Кіровоградській землі!

Начальником відділу освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради Л.Грековою у 2015/2016 навчальному році в рамках розвитку фізичної культури та спорту перед спортсменами, вчителями фізичної культури, тренерами КДЮСШ учнями закладів освіти, вболівальниками і шанувальниками футболу поставлено завдання: провести на Знам'янщині І-й чемпіонат з футболу серед найкращих збірних команд ЗНЗ.

Федерація футболу м.Знам'янка та спонсори з ентузіазмом підтримали начальника відділу освіти Л.Грекову та її програму реформування фізичної культури та спорту в закладах освіти.

Категория: КДЮСШ | Просмотров: 436 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz