Четвер, 02.05.2024, 18:13
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Вересень » 21 » Тиждень безпеки життєдіяльності на тему "Коли вирушаєш у путь – завжди обережним будь" в НВК
11:32
Тиждень безпеки життєдіяльності на тему "Коли вирушаєш у путь – завжди обережним будь" в НВК

Добігли кінця останні дні теплого літа, а це означає, що розпочався навчальний рік і діти щодня прямують до школи та зі школи додому. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.

Упродовж 14-18 вересня 2015 р. в НВК "Знам'янська загальноосвітня школа I-III ст. № 2 – ліцей" проходив тиждень безпеки життєдіяльності під гаслом "Коли вирушаєш у путь – завжди обережним будь". Це були 5 днів масштабних та інформативних заходів, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення кожним учнем найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.

На початку цього тижня був оформлений інформаційний стенд. В рамках тижня було проведено ряд заходів. У вівторок, за традицією, у школі пройшов Єдиний радіоурок "Коли вирушаєш у путь – завжди обережним будь!", під час якого учні прослухали правила дорожнього руху, зрозуміли, що це обов'язковий закон, який повинні виконувати, як дорослі так і діти. Серед учнів 2-3 класів був проведений конкурс малюнків "Наш друг – безпечний рух". В країну мультфільмів про правила дорожнього руху вирушили першокласники.

Протягом всього тижня в бібліотеці НВК діяла виставка "Подорож сторінками книжок про правила дорожнього руху ". Змістовні та інформативні буклети виготовили учні 9-11 класів. Особливої уваги заслуговує конкурс виробів "Дорожній знак своїми руками" серед учнів 5-6 класів.

В четвер учні 7-8 класів презентували пам'ятки "Руху правила єдині – пам'ятати їх повинні". Для учнів 4-х класів в школі було проведено ігрову програму "Свято у фортеці дорожніх знаків", де діти показали свої знання дорожнього руху, дорожніх знаків, вміння розгадувати загадки, працювати в групах. Всі учні долучилися до проведених заходів, показали гарні знання з правил дорожнього руху.

Як відомо, чужих дітей на дорозі не буває. Тож необхідно нам усім разом берегти дітей від необдуманих ризикованих вчинків на дорозі. Адже їхнє життя – найдорожчий скарб суспільства. Сподіваємось, що завдяки таким заняттям маленькі пішоходи стануть зразковими учасниками дорожнього руху.

Категория: НВК №2 | Просмотров: 438 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz