Четвер, 02.05.2024, 20:29
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Вересень » 18 » Тиждень безпеки дорожнього руху "Коли вирушаєш у путь – завжди обережним будь!" В ЗШ №4
11:20
Тиждень безпеки дорожнього руху "Коли вирушаєш у путь – завжди обережним будь!" В ЗШ №4

В Знам'янській ЗШ І-ІІІ ступенів №4 в рамках профілактичних заходів "Увага! Діти – на дорозі!" проведено Тиждень безпеки дорожнього руху "Коли вирушаєш у путь – завжди обережним будь!". В період з 14.09.2015. по 18.09.2015. р. в класах пройшли бесіди, практичні заняття, ігри, години спілкування, конкурс малюнків, під час яких учні повторили основні правила безпечної поведінки на дорозі. Учні дізнались та повторили правила безпечної поведінки на автошляхах, залізниці, під час переїзду громадським транспортом, як правильно надавати першу медичну допомогу при травмуваннях, освоювали практичні навички їзди на велосипедах та вивчали правила дорожнього руху.

Учні переглянули навчальні мультфільми "Уроки тітоньки Сови" в якому казкові герої вивчають правила дорожнього руху та розповідають про наслідки порушень, ДТП.

Класні керівники початкових класів провели практичні заняття з правил переходу доріг поблизу школи.

В нашому місті розташована велика залізнична станція і тому надзвичайно актуальні правила поведінки біля залізниці та переходу залізничних шляхів. Про безпечний рух залізницею, правила безпеки на території залізничної станції, коліях розповіли учням замісник начальника ШЧ-3 Кононенко Павло Олександрович та інженер з охорони праці Знам'янської дистанції електропостачання Діордіца Віктор Іванович. Учні відпрацьовували правила безпеки життєдіяльності відповідаючи на питання лекторів та переглядаючи навчальний фільм.

Класні керівники 1-11 класів провели бесіди з батьківськими колективами "Безпека дітей у побуті. Особистий приклад батьків безпечної поведінки на автошляхах та залізниці".

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 448 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz