Неділя, 28.04.2024, 20:20
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Травень » 12 » Знов білим цвітом вкрилися сади, і знов приходить свято Перемоги...
11:28
Знов білим цвітом вкрилися сади, і знов приходить свято Перемоги...

Вклонімося величним тим рокам,
Коли в боях Вітчизну відстояли.
Вклонімося могутнім тим рукам,
Що рідну землю захистили від навали.

Ось уже 70-річницю поспіль урочистості, пов'язані з 9-м Травня, не перестають бути хвилюючими, пам'ятними для кожного покоління в нашій країні. Вони ще раз нагадують про звитягу, силу духу, ратні подвиги живих і полеглих у боротьбі з фашизмом. Сьогодні наш доземний уклін усім, хто кував перемогу в горлині жорстоких боїв на фронтах, в партизанських загонах та підпіллі, піднімав з руїн та відроджував рідне місто та нашу країну. Нажаль онуки цих сивочолих ветеранів в наш час знову змушені боронити незалежність та суверенітет нашої держави. І вони з гідністю, не шкодуючи свого життя захищають Україну на східних кордонах.

Педагогічний колектив Центру дитячої та юнацької творчості долучився до міських урочистих заходів присвячених святкуванню Дня Перемоги. Також з метою вшанування всіх полеглих на фронтах та воїнів-героїв які і досі радують нас своєю присутністю було ініційовано проведення 9 травня 2015 року святкового концерту "Навічно в пам'яті народу..."

В концертній програмі приймали участь вихованці вокально-хорових гуртків закладу, а саме: солісти А.Масна з піснями "Маки червоні", "І все про ту весну"; М.Петренко "Я хочу жити без війни", "За Україну"; М.Пересадченко "Мальви" (керівник Ж.Ніклонська); Л.Лароса "Спасиба вам, родные наши дети" В.Коваленко "Не спешите уйти, ветераны войны" та вокально-хорова група "Горицвіт" з композицією "Свята Перемого!" (керівник Л.Реп'яшник). Хореографічні колективи "Екстраверт" з хореографічними композиціями "Світла пам'ять", "Кольоровий світ", "До останнього подиху" (керівники М.Стукаленко, К.Степанова), колектив бального танцю "Перлина" з вальсом "Ніжність", "На привале" (керівник Н.Залєвська); колектив народного танцю "Любава" з хореографічною постановкою "Збережемо пам'ять про подвиг", "Моя земля" (керівник О.Долинська). Гарною окрасою стало те, що до концертної програми долучились педагоги закладу Н.Залєвська та Г.Білоус з композицією "Червона хустина", та О.Безай з піснею "Ніч яка місячна".

Проникливими до сліз стали виступи читців-вихованців закладу А.Власенко з віршем "Давнє фото" та А.Замуренко "Материнські сльози".

В залі не залишилось байдужих, кожен номер святкового концерту занурив в ті повоєнні року і нагадав про біль, тугу та радість перемоги!

Зупинись, прислухайся-на мить
Кричать з вогню і мати, і дитина,
Хай буде мир, хай більше не горить
У пеклі війн твоє життя, людино!

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 370 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz