П`ятниця, 03.05.2024, 03:48
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Квітень » 15 » Привітання матусь ДНЗ №4 зі святом
13:05
Привітання матусь ДНЗ №4 зі святом

В березні 2015 року діти садочка №4 "Ромашка" вітали своїх матусь зі святом усіх жінок, дарували дарунки та тішили піснями і віршами.

У ІІ молодшій групі свято вели Усаченко С.В та Доля А.А. Вихованці групи "Золоті зернята" мандрували казкою де маленьке кошенятко загубившись, шукало матусю. Зустрічаючись із героями сюжету глядачі споглядали індивідуальні номери малюків, які чудово відображали характер героїв, піднімали настрій як батькам так і виконавцям ролей.

Група "Веселка" подарувала святковість своєрідними весняними піснями. Продумані були ігри в яких діти з цікавістю приймали участь: "Струмочок", "Гра з вовком", "Скрути вовну в клубочок" та "Лагідна стежина слів". В сюжет гарно вплетено таночки хоровод та момент із казки "Семеро козенят", де висновки робили самі діти і дарували любов та поробки найріднішій людині. Свято вела Криворучко А.О., у ролі Весни виступила Доля А.А.

Діти старшої групи "Сонечко" зустрічаючи Фею – Весну танцювали таночок з віночками, за що отримали у подарунок велику чарівну квітку. Матусям дарували такі ж гарні квіти а ще таночок із сердечками, які теж на останку піднесли найріднішим своїм ненькам. Прикрасою ранку був танок джентльменів у блискучих шляпах і з тростинкою в руках. Загальний таночок "Фінська полька" побудований так, щоб дітям було одночасно легко і цікаво. Доречними стали весняні ігри "Перенеси дарунки", "Збери весняну квітку на фланелеграфі". Вихователі Макущеко Н.А. та Дордюк С.В. добре виконали свої ролі ведучої та Феї-Весни чітко знали послідовність номерів та віршів.

Вражаючим стало свято в групі №2 "Калинка". Свято проводили дві ведучі Шеремет В.А. та Решетиловська Л.В. у залі який був перетворений у "Кафе "Артемон". Свято починалося із таночку з кульками-сердечками. Потім дівчаток розшукували нібито у телефонному режимі хлопчики. З появою дівчаток разом танцювали веселу "Кадріль." Звучали пісні-привітання для матусь, бабусь, дівчаток. Жартівливий момент свята – Стиліст С. Зверєв, який нібито вигадав в кафе показ мод. В розвитку сюжета показ ретро моди, українські костюми, весільне вбрання із піснею "А ти мене любиш", а також показ костюмів із покитькового матеріалу. Весна-дівчика представляла своє модне вбрання у парі із хлопчиком- Березнем. Доцільна була сценка із Мальвіною, Буратіно та П'єро, яка відповідала назві кафе.

А ще група кухарчуків пригостила глядачів номером-стравою. Треба зазначити, що усі діти рівномірно були задіяні у заході, кожен виконував свою роль.

Святкові заходи разом з вихователями готувала музичний керівник Джулай Т.Г.

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 502 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz