П`ятниця, 26.04.2024, 04:10
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Квітень » 07

03 квітня 2015 року відбулося заключне засідання атестаційної комісії, яка проводила атестаційну експертизу ДНЗ №8 "Світлячок", під час якого виступили начальник відділу освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради Попова Н.О., методист з дошкільного виховання Скляровська Л.Д. та інші члени атестаційної комісії, які дали оцінку роботі дошкільного закладу та колективу.

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 449 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 07.04.2015 | Комментарии (0)

2-го квітня в ДНЗ №8 "Світлячок" пройшло методичне об'єднання Школи перспективного педагогічного досвіду та Школи молодого вихователя по темі "Провідна роль творчих ігор в особистісному розвитку дошкільників". Діти старшої групи під керівництвом вихователя Чмирь О.В. здійснили подорож до міста Києва. Ми всі знаємо, що провідним видом діяльності у старших дошкільників є творча гра. Гра не лише сприяє розвитку у дітей творчих здібностей, самостійності, ініціативності, організованості, а й забезпечує формування в них стійкого інтересу до пізнання довкілля і реалізації себе в ньому.

Тож під час гри у дітей відбулася рання профорієнтація: готуючись до гри, вони познайомилися з незнайомими їм ще професіями туристичного агента, менеджера, екскурсовода, активізували набуті знання знайомих вже професій працівників залізничного транспорту: машиніста та помічника машиніста потягу, провідниці, оглядача вагонів, чергової довідкового бюро.

"Здійснивши екскурсію" по місту Києву (слайдшоу) (екскурсовод вих. Ю.Бєлугіна), діти познайомилися з видатними та пам'ятними місцями столиці, новим видом транспорту фунікульором. Крім ранньої профорієнтації дітей під час гри розв'язували проблеми патріотичного виховання: любові до рідного міста, почуття гордості, що вони являються жителями міста залізничників, любові до Батьківщини, до столиці міста Києва.

... Читати далі »

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 367 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 07.04.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz