Середа, 08.05.2024, 20:33
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Лютий » 20 » На крилах кохання
14:44
На крилах кохання

Любити людину – це велике щастя і відповідальність, це постійне очікування та жертовність, це безмірне розуміння та бажання принести коханим мить радості. Щасливі ті, які прирівняти готові любов до мудрості, а мудрість до любові.

Так і вихованці НВК "Знам'янська ЗШ І-ІІІ ступенів №2-ліцей" долучились до свята усіх закоханих, початкові класи взяли участь у конкурсі малюнків "Я люблю Україну", до виготовлення валентинок для бійців в АТО приєдналися всі учні НВК. І звичайно, не забутнім дійством для старшокласників стала конкурсно-розважальна програма "На крилах кохання", яка відбулася саме на передодні Дня Святого Валентина. Перед учасниками конкурсу стояло багато випробувань на міцність почуттів, вміння захоплюватись своєю другою половинкою, віддавати часточку свого серця, наповнювати його любов'ю та приємними почуттями, такими як, ніжність, лагідність, і, найголовнішим коханням, з якими вони впоралися на відмінно. Справжнім випробуванням стало і для членів журі (Бойко Е.І., Булах О.С., Данільченко Л.Б., Романова А.В.) обрати серед найкращих ідеальну пару. Та вельмишановні судді таки впоралися з нелегким завданням. Ідеальну пару було обрано, нею стали учні 10-А класу Єлизавета Сопова і Тимофій Маценко.

Вітаємо всіх учасників святкового вечора і дякуємо всім, хто їм допомагав, уболівав, підтримував, оцінював та озвучував, а також вів конкурсно-розважальну програму.

Кажуть, що кохання і талант приходять не до всіх, а кохати – це не тільки насолоджуватись, упиватись своїм щастям. Кохати – це дарувати тепло, ласку, доброту найдорожчій людині. Тож будьте завжди коханими, чарівними та романтичними.

Категория: НВК №2 | Просмотров: 402 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz