Понеділок, 29.04.2024, 13:22
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Грудень » 10 » Відсвяткували 71 річницю визволення міста Знам'янка
17:05
Відсвяткували 71 річницю визволення міста Знам'янка

З осені 1943-го тривали запеклі бої за місто Знам'янку, які закінчились перемогою радянських військ на початку грудня. Саме 9 грудня прийнято вважати днем визволення міста Знам'янка та прилеглих територій.

З того часу минуло багато років, сьогодні ми святкуємо 71-шу річницю визволення Знам'янки від фашистських загарбників. Урочисті заходи розпочалися мітингом біля Обеліску Слави. Слова подяки за героїчний подвиг висловили ветеранам-визволителям міський голова Крижановський І.Б., представники обласної державної адміністрації та обласної "Спілки ветеранів". Урочистою ходою учасники мітингу попрямували до меморіального кладовища, на якому була проведена поминальна панахида по загиблих воїнах-визволителях в роки Великої Вітчизняної війни, покладання квітів.

Визволення нашого рідного міста, перлини Чорного лісу, – важливе свято для усіх нас, знам'янчан. Вшанувати героїв прийшли працівники підприємств, трудові колективи та громадськість міста.

Святковий концерт відбувся у Центрі дитячої та юнацької творчості. Постановником та ведучою концерту була культорганізатор О. Фрайнд. Шановних ветеранів та гостей закладу привітали з Днем визволення Знам'янки юні вихованці та творчий колектив ЦДЮТ. Своїми хореографічними постановками колектив бального танцю "Перлина" (керівник Н.Залєвська); колектив сучасного танцю "Екстраверт" (керівники М.Стукаленко, К.Степанова); колектив "Любава" керівник (О.Долинська) та вокальними номерами (керівники Л.Реп'яшник, Ж.Ніклонська) та вихованці закладу занурили всіх присутніх глядачів в далекі воєнні роки і знову нагадали про біль, тугу і радість перемоги.

Готуючись до дня визволення Знам'янки, в центрі дитячої та юнацької творчості було проведено акцію "Подарунок ветерану", в ході проведення якої вихованці гуртків декоративно-ужиткового циклу виготовляли колективні та індивідуальні подарунки для ветеранів, подарувавши їх 9 грудня, під час святково концерту.

Для нас 9 грудня – особливий день. Все, що відбулося, спрямоване, по-перше, на те, щоб віддати данину поваги тим ветеранам, які не дожили до сьогоднішнього дня, і тим, хто сьогодні чекає до себе відповідного ставлення. По-друге, на те, щоб молоде покоління виховувалося на традиціях переможців.

Наші діди і батьки – те покоління людей, яке ціною свого життя зробило все, щоб ми з вами були щасливі і жили під мирним небом. Для нас, нового покоління знам'янчан, дуже почесно і відповідально приймати естафету у людей, які звершили цей великий подвиг.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 479 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz