Субота, 04.05.2024, 22:06
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Травень » 12 » Урочистості з нагоди Дня Перемоги
12:38
Урочистості з нагоди Дня Перемоги

"Знов білим цвітом вкрилися сади,
І знов приходить свято Перемоги..."

Ось уже 69-ту річницю поспіль урочистості, пов'язані з 9 Травня, не перестають бути хвилюючими, пам'ятними для кожного нового покоління в нашому місті. Вони ще раз нагадують про звитягу, силу духу, ратні подвиги живих і полеглих у боротьбі з фашизмом. Сьогодні наш доземний уклін усім, хто кував перемогу в горнилі жорстоких боїв на фронтах, в партизанських загонах та підпіллі, піднімав з руїн та відроджував рідне місто.

Педагогічний колектив Центру дитячої та юнацької творчості взяв участь в урочистій ході, покладанні квітів, урочистостях та святковому концерті з нагоди Дня Перемоги.

Цього дня в актовій залі ЦДЮТ звучали задушевні пісні у виконанні вихованців та педагогів Центру дитячої та юнацької творчості.

Урочистість завершилася піснею "Перемога" у виконанні Кулікова Віталія Анатолійовича, під мелодію якої кружляли вальсуючі пари.

Свята пам'ять про Велику Вітчизняну війну залишається з нами як взірець мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої ратної праці та водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни. Про загиблих воїнів сьогодні нагадують меморіальні дошки та пам'ятники. Та найголовніший меморіал – людська пам'ять. Тож схилімо голови перед тими, хто віддав своє життя за світле майбутнє та мирне небо. Хай у мирному небі гримлять лише переможні салюти, та не тьмяніє блиск орденів і медалей на грудях переможців, хай наші діти та онуки будуть гідні Великої Перемоги, і ніщо не потривожить вічну пам'ять про подвиг наших батьків і дідів.

Зі святом Перемоги!

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 462 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz