Субота, 27.04.2024, 06:55
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Березень » 19 » Мам вітають джентльмени
18:10
Мам вітають джентльмени
В старшій групі "Веселята" на свято 8-Березня всіх жінок, мам, бабусь, сестричок, дівчаток прийшли привітати джентльмени, і як справжні чоловіки, хлопчики зізнавалися в теплих почуттях усім жінкам:

Кажуть, що в Парижі найкрасивіші жінки,
Але це скоріше, мабуть, навпаки.
Найкрасивіші жінки живуть в Україні –
Усі українки мов справжні богині.

Потім вони розмірковували, який найкращий подарунок зробити мамам і дійшли висновку, що найкращим подарунком для любих мам будуть їхня любов та палаючі серця.

А ще були пісні, веселі і ліричні про весну, про мам, про бабусь, про їхніх подружок дівчаток. Не залишила байдужими усіх присутніх пісня у виконанні хлопчиків "Мы вам честно сказать хотим", в якій вони зізнавалися в коханні своїм подружкам дівчаткам, причому під час виконання пісні хлопчики проявили неаби які таланти. Дуже сподобалось присутнім привітання для усіх мам та бабусь – пісня "Мамина доля", яку виконали Даша Шишаєва, Даша Вербицька, Надя Суханова, Соня Грачова та Оля Баланюк. Зі сльозами на очах слухали її всі мами та бабусі, мабуть, згадуючи і свою материнську долю.

А як приємно усміхалися та соромилися маленькі панянки, коли хлопчики-джентльмени із задоволенням та наввипередки казали їм гарні компліменти. А веселі частівки у виконанні групи хлопчиків нагадали всім чоловікам, що робота на кухні – це не тільки жіноча справа.

Всім відомо, що грати люблять всі, тож не обійшлося без ігор, в яких прийняли участь як діти, так і мами з татами. Татусі за лічені хвилини, проявивши свою фантазію та креативність, як справжні дизайнери, створили для своїх дружин гарне вбрання з ... газет.

За веселими піснями, таночками, сценками, віршами, іграми час сплинув непомітно, тож на прощання – подарунки від дітей, зроблені власними руками, і пісня, в якій співається "Мама – первое слово... Мама жизнь подарила, мир подарила мне и тебе..."

Підготували це цікаве свято музкерівник Паніна Г.А. та вихователі Кучаєва В.В. та Бєлугіна Ю.В.
Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 822 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz